Typer af gulvbrædder

Typer af gulvbrædder  Trægulve bruges ofte i boligindretning. Gulvbrædder kan opdeles i kategorier baseret på installationsmetode, trætype og type fremstillingsproces. Sidstnævnte kategori er generelt brugt til at udtrykke typen af ​​gulvbrædder. Der er tre grundlæggende processer til fremstilling af gulvbrædder.

Solid

Massive trægulvskiver skæres direkte fra rent naturligt træ uden eller med få syntetiske additiver. Disse gulvbrædder kan laves af blødt eller hårdt træ (normalt hårdttræ). Massive trægulvbrædder måles mellem 1/4 til 25/32 tommer. Nogle gange er trægulvbrædder 1 tommer, men denne måling er noget sjælden (Reference 1).

Engineered

Konstruerede gulvbrædder er lavet af lag af naturligt træ indrettet således, at træets kerner krydser og alternativ i forskellige retninger. Denne proces styrker træets stabilitet, så den kan anvendes på en række steder, hvor massivt træ ikke er egnet. Konstruerede gulvbrædder måles ved at lagre antallet af lag, normalt tre til fem (Reference 1).

Akrylimprægneret

Med disse typer gulvbrædder er et akrylmateriale infunderet i trækornet. Dette gør træet ekstremt hårdt og langvarigt. Disse typer gulvbrædder er fremragende til brug i områder med høj trafik, som butikker, kontorbygninger og offentlige steder, men kan også bruges i hjemmet. Disse plader kan også laves i mange forskellige farver og mønstre (Reference 1).

Anden Artikel

Radialsag Anvendelser
DIY Garage Design
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Sådan laver du flise til loftet
Ceiling Texture Ideas
Installationsvejledning til underlag
Sådan laver du et rip hegn
Sådan tegner du en Stand Up Shower
Asbest Floor Tile Identification
Er Travertin et godt valg til en brusevæg?
Sådan laver du en keramisk brusekabine
Wall Anchor Typer
Nødvendige værktøjer til flisebelægning
Granitfarveindstillinger
Photovoltaic Roofing Materials
Offentlige tilskud til solinstallationer
Typer af båndsagblad
Sådan udskiftes Caulk i badeværelser
Træstrimningsværktøjer
Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter