Tile Tub Surround Ideer

Tile Tub Surround Ideer  En karbad surround er området omkring karbad og brusebad, hvor vand kommer i kontakt med væggene. Ifølge dette gamle hus er fliser det mest populære valg for vægge i nye og ombyggede bade, fordi det er uigennemtrængeligt for vand, yderst pletbestandigt, let at rengøre og fås i snesevis af farver, størrelser og stilarter.

Honningkage Fliser

Honeycomb fliser er formet i form af en traditionel eller geometrisk honningkasse. Tilgængelig i stilarter, der spænder fra iriserende til hævet glas, kan honeycomb fliser omgive opmærksomheden på dit badekar, når det arrangeres i et iøjnefaldende mønster. Vælg flise stykker fra en allerede eksisterende pakke, eller bland bikakebrikken fra et udvalg af mærker, og udfyld hullerne med farvet fugemasse.

Tile Murals

Tilføj et flisebelægning til din karbad surround. En række temaer eksisterer for at accentere indretningen af ​​dit badeværelse, herunder blomstermønster, undervands scener og abstrakt kunst. Teglmalerier gør rummet omkring dit karbad mere åbent ved at skabe et stilfuldt brændpunkt i et lille rum. Selvom fliser er normalt placeret på øjenhøjde -en bove badekaret, kan du vælge at placere din vægmaleri langs bunden af ​​karret, hvis det vil være helt lukket i flise for at skabe et unikt udseende.

Mosaic Tile

Mosaik fliser er normalt lavet af naturlige ler eller hårdt porcelæn, glaseret eller uglaseret, og monteret på en maskeunderlag. Mosaic fliser mønstre kan være lyse, farverige eller monokromatiske til at matche farveskemaet på dit badeværelse. Mosaik i kontrastfarve jordfarver matcher de fleste badeværelse armaturer og gør en stor accent til moderne badeværelse møbler. Alternativt omfatter monokromatiske mosaikfliser kun kun nuancer af en enkelt farve for at skabe et mere subtilt og fredeligt miljø.

Anden Artikel

Loftisoleringstips
Sådan trimmer du hjørneblokke
Sådan installeres og udlægges flise
Kul Vs. Trævarme
Vandtæt Gulvmuligheder
Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
Sådan installeres en flise medaljon
Hvordan man laver cementstræk
Tilskud til låvebeskyttelse
Kobber Split Bolt Specifikationer
Sådan installeres en granit skivebord
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan sættes Keramisk Tile på Luan
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Sådan isoleres en plade
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
Installation af Blum Clip Top Hængsler
Sådan udskiftes en brusebadsslange