Styles of Wainscoting

Styles of Wainscoting  Practice of Wainscoting begyndte i England. Til engelsk blev ordet defineret ifølge House and Garden som 'en overlegen kvalitet af eg importeret til fint panel arbejde.' Oprindelig blev wainscoting udvidet fra gulv til loft. Da udøvelsen af ​​wainscoting kom til USA, blev det udvidet fra gulvet til over stolens ryghøjde. Der er mere end en form for wainscoting, hvorfra man kan vælge dit eget hjem. At vide, hvad disse stilarter er, kan hjælpe dig med at vælge den afskalning, der passer ind i resten af ​​dit hus.

Raised Panel

Dette er en af ​​de ældste stilarter af wainscoting. af wainscoting var populær i England såvel som i kolonitiden her i Amerika. Den gennemsnitlige højde er fra 30 tommer til 40 tommer høj. Men denne type paneler kan nå højere eller endda til lofterne.

Flat Panel < / h2> Fladpanelens stil er det modsatte af den forhøjede pladebøjle. Mens midterpladerne med vinkler strækker sig væk fra væggen, er midterpladerne af fladpanelbøjle forsynet. Denne stil af wainscoting strækker sig fra gulvet til delvist op væggen er derefter toppet med støbning. Denne stil af wainscoting var populær under kunst og kunsthåndværk æra.

Overlay Panel

En overlay panel wainscoting har elementer af hævet og fladt panel wainscoting i det, mens midten af Wainscoting panelet er forsænket, lag af paneler ca n være knyttet til midten. Disse former kan være firkantede, rektangulære eller en hvilken som helst form, du foretrækker.

Bord og batte

Bord og batten vinkler består af flade paneler med bånd, der dækker sømmen mellem pladerne. Denne type wainscoting var populær i håndværkernes æra.

Bead Board

Bead board er en stil af wainscoting, der plejede at være populær i engelskhuse i det 19. århundrede. Oprindeligt blev det betragtet som en uformel wainscoting. Men i USA bruges den til uformelle såvel som formelle værelser. Den består af tynde strimler af træ med hævede kanter, der strækker sig op ad væggen.

Anden Artikel

Hall maleri ideer
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
Sådan bruges Dremel Attachments
Installationsværktøjer til lofter
Sådan laver du et rip hegn
Sådan Grout Slate Backsplash
Plast limetyper
Hvordan man opbygger dine egne træhylder
Sådan repareres en betonblok
Sådan installeres badebade surrounds
Værktøj til skæring gipsvæg
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Sådan finder du et hus med postnummer
Sådan installeres tæppeblokke
Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?
Elektriske udskæringsværktøjer
Solar Power Education u0026 Training
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Sådan Remodel en Backsplash
Sådan vægmonteres en Baby Change Unit