Sådan tegner du Mosaic Sheets

Sådan tegner du Mosaic Sheets 

1.

Læg ikke dine mosaikfliser ud over det område, du ønsker at installere dem, for at få en fornemmelse for, hvordan de passer sammen. Læg arkene op, så fugerørene mellem arkene er ensartede med fugerørene inden for arkene, og sørg for, at mønstrene låses i den rigtige retning.

2.

Klip netten eller papir af arkene med et barberblad for at få arkene så tæt på størrelse som nødvendigt for at passe til kanterne af installationen. Hvis det er nødvendigt, skar du de enkelte fliser med fliser, eller brug en flis vådsave, hvis du skar flere fliser samtidigt.

3.

Fjern mosaikpladerne fra overfladen, der er flisebelagt og spredt en lille mængde tynd sæt mørtel over området. Nøgle morteren med hakene i trowel'en for at fremstille kamme og derefter glatte disse ribber ud med fladkanten af ​​trowel'en for at opnå en jævn overflade.

4.

Tryk på mosaikarkene i den flade morter en efter en i det layout, du forudbestemte. Placer en 2x4 over hvert ark og ramt brættet med en træhaler for at slå arkene i mørtel. Dette vil producere en planinstallation.

Efter at mosaikkerne er oprettet i en time, skal du fjerne papir fra mosaikens overflade ved at blødgøre papiret med varmt vand. Skræl papiret væk fra mosaikkerne og lad mørtelen afslutte tørring natten over.

6.

Forstør mosaikkerne ved at sprede fuger over alle fliserne på en gang med den flade kant af en grout float. Pak fugemidlet jævnt mellem hver samling og tør rent overfladen af ​​fliserne ren med en fugtig fugemassesvamp.

Mosaic fliser eller fliser, der er mindre end to inches i størrelse, bruges ofte i fliser design. Brusegulve, victorianske badeværelsesgulve og moderne design bruger regelmæssigt mosaikfliser.

Mosaikfliser er typisk monteret på ark af enten mesh eller papir for at gøre dem nemmere at installere. Mosaik kan installeres af det fulde ark eller i strimler, forudsat at mørtelet under dem er udglattet for at forhindre det i at komme op gennem de mange fugematerialer.

Anden Artikel

Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
Sådan udskiftes Cedar Siding
Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan trimmer du en backsplash
Air Slibeværktøjer
Hvordan man designer en indgangsdør
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Slate Tile Bathroom Ideas
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Hvad er tømmerbeklædning?
Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
Fakta om isolering
Instruktioner for Vinyl Siding
Sådan installeres Commercial Floor Tile
DIY Opvarmet flise
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sådan opbygges en mantel til en pejsindsats
Sådan identificeres asbest i loftsfliser
Sådan fjerner du byggematerialer
Fjernelse af Bonded Asbest