Sådan passer trægulve

Sådan passer trægulve 

1.

Mål 1/2 tommer ud fra væggen, hvor du vil starte det første kursus af gulvbelægning. Sæt mærker i begge ender af væggen. Strek din kalk snapline mellem mærkerne og klik den, så du har en linje, der løber parallelt med væggen og sidder 1/2 tommer ud af den.

2.

Gentag processen foran den modsatte væg, der ligger en linje på den anden side af rummet. Mål mellem de to linjer på forskellige punkter for at sikre, at de 'er nøjagtigt parallelle med hinanden. Hvis de ikke ændrer sig og justerer linjerne igen, indtil de er.

3.

< p> Læg en linje af gulvbrædder (ubundne) fra en linje, tværs over rummet til den anden og læg dem ved siden af ​​hinanden (ikke ende til ende) for at bestemme, hvor mange gulvbaner der passer. Det første bord skal sidde lige på første linie. Mål afstanden mellem det sidste bord og den sidste linje for at vurdere, hvor meget plads der bliver tilbage. (Bemærk: Målet vil være mindre end et gulvbræddes bredde).

4.

Tilføj målingen du tog af det resterende rum til bredden af ​​et gulvbræt. For eksempel, hvis gulvbrædderne er fire inches brede og der var to inches plads tilbage før anden linje, bliver dit tal seks. Del det tal i halvdelen (3) for at få start- og slutbredden af ​​dine kurser.

5.

Skær dit første kursus af gulvbrædder til startbredden, som du kom op med , kører brædderne gennem saven for at skære den rillede side af tunge- og rillebrædderne. Læg det første kursus langs den første linje med den udskårne side mod væggen, og efterlad et hul på 1/2 tommer til gulvudvidelse.

Efter at du har installeret resten af gulvet, klippe det endelige kursus i længderetningen igen til den bredde, som du har bestemt, denne gang skære tunge side. Lav det sidste kursus med den skårne side mod væggen og efterlader et 1/2 tommer mellemrum der.

Tips og advarsler

 • Gulvbeklædning dækker 1/2 tommer huller ved væggene.
 • Trægulvbrædder lægges i kurser, side om side, fra en væg på tværs af rummet til den anden. Generelt vinder du ikke heldig nok, at alle kurserne nøjagtigt passer ind i lokalet uden plads til sidst i slutningen, så det er en god ide at finde ud af, hvad det, der overlades i rummet, vil være (så du gør ikke hele gulvet og opdager derefter, at du skal lægge en en-tommers sliver af gulv i slutningen). Beregn det mellemrum og divider derefter forskellen mellem første og sidste kurser.

  Anden Artikel

  Værktøj til fjernelse af linoleum
  Wallboard erstatninger
  DIY loftet gulvbelægning
  Dæk Remodeling Idéer
  Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
  Indvendige hus maleri omkostninger
  Badeværelse Remodel Checkliste
  Maskinværkskæringsværktøjer
  Hvad er fordelene ved Low E Glass on Storm Windows?
  Tilskud til restaurering af historiske hjem
  Gummi Gulve Fordele og ulemper
  Sammenligning af Solar Attic Fans
  DIY træ loft
  Sådan ændres indbyggede lys
  Sådan bruges byggemateriale
  Hvad er fordelene ved kork gulvbelægning?
  Hvad er Cedar Logs Good for?
  Hvad er lamineret tømmer?
  Oplysninger om grøn gulvbelægning
  Standardrørstørrelser