Sådan opbygger du en sammensat maskine

Sådan opbygger du en sammensat maskine 

1.

Lav et hul i bunden af ​​aluminiumsbeholderen. Udnyt hammeren og ridsefladen. Træk skruen i enden og sørg for, at den passer ind i hullet.

2.

Placér plastskjehåndtaget i dåsehovedet. Skålens skål stikker ud tre inches fra kanten af ​​hullet. Lås det ned med et lille stykke elektrisk tape.

3.

Bind en ende af garnet til krogens top. Gør dette fra trådtøjene og sørg for at lave en dobbelt knude. Sæt aluminiumsbeholderen på sin side. Anbring enden af ​​garnet på ydersiden af ​​dåsen. Fastgør garnet med et stykke elektrisk tape.

4.

Vind garnet op. Hold skruen med højre hånd, og drej derefter aluminiumsbeholderen med skeen. Træk krogen tværs for at få fat i det emne, du vil afhente. Vind garnet, efter at et af krogen har fanget varen.

Sammensatte maskiner er elementer, der samler to ukomplicerede maskiner til at udføre en opgave. De sammensatte maskiner gør brug af en ankerspil, eller sætter mere direkte, en slags skrue, hjul og aksel design. Efter at du har læst følgende instruktioner om opbygning af en sammensat maskine, lærer du at sammensætte simple komponenter, der udnytter forskellige elementer, der giver dig mulighed for at udføre og fuldføre en række opgaver.

Anden Artikel

Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Skærekronformstøbningsvinkler
Drop Ceiling Components
Dør Trim Options
Maskinværkskæringsværktøjer
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Fakta om isolering
Sådan appliceres flise
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan borer du gennem en glasblok
Sådan Grout Slate Backsplash
Tin Køkken Backsplash Ideer
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
Typer af Foundation Slabs
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Sådan Remodel et lille soveværelse
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Sådan fjernes duer fra taget
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Sådan installeres Klik Gulv