Sådan måles en borebit

Sådan måles en borebit 

1.

Rengør boringen med en skurepude for at fjerne snavs, fedt og olie. Forurenende stoffer, der belægger overfladen af ​​borekronen, kan forårsage en falsk måling fra boremåleren.

2.

Skub boret i en åbning på boremåleren, som er tæt på hinanden størrelsen af ​​borekronen. Hvis borekronen passer løst i hullet, skal du flytte borekronen til et lidt mindre hul. Fortsæt med at flytte boren, indtil du finder en åbning, der gør det muligt for borekronen at komme ind, men tillader ikke borekronen at bevæge sig fra side til side.

3.

Læs størrelsen af åbningen matchede du til størrelsen af ​​boringen. Den brøkdel, der er fundet ved åbningen, angiver diameteren af ​​borekronen.

Tips og advarsler

 • Sørg for, at boremåleren er lavet af metal, som plastmålere er tilbøjelige til at kæde, hvilket resulterer i falske målinger
 • Ved hjælp af den korrekte størrelse vil boringen sikre en korrekt hulstørrelse til præcise operationer som at tappe et hul i metal. En borekrone s størrelse er stemplet eller laser mærket på den glatte del af brikken - den del af borekronen, der fastgøres i en borrens chuck. Når en borekrone glider i chucken, slides tallene til en peger på, at markeringerne bliver ulæselige. Når dette sker, kan du bestemme en borestørrelse med en boremåler. Specielt designet til bestemmelse af størrelsen af ​​en borekrone består en boremåler af en metal- eller plastplade med varierende størrelsesmærkede huller.

  Anden Artikel

  Hvordan man male en træ laden
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Ontario Government Renovation Grants
  Installationsvejledning til dykkerbord
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Træ Badeværelse Styles
  Oak Kitchen Skab u0026 Hardware Idéer
  Sådan installeres nye hårdttræ gulve
  Sådan rammes en badeværelse væg spejl
  Ny teknologi til huse
  Hvordan man designer et nyt badeværelse
  Standardrørstørrelser
  Sådan installeres keramisk flise på en kælder gulv
  Sådan installeres flise omkring et badekar
  Hvordan man designer træ døre
  Gør det selv kælder gulve
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Driveway Design Idéer
  Installation af radiant gulvvarmeplade på pladen
  Sådan Wrap Window Trim