Sådan laver du keramisk flise på et boblebad

Sådan laver du keramisk flise på et boblebad 

1.

Marker en linje lodret op over midten af ​​hovedvæggen over boblebadet ved hjælp af dit målebånd, niveau og blyant. Dette vil være udgangspunktet for hver række af fliser, når du opbygger væggen i et gittermønster.

2.

Sprede præblandet fliseremørtel langs bunden af væg med flisebelægning, der bringer morteren op en fod eller to fra boblebadets kant. Det skal være lagdelt omkring 1/8 tommer tykt på væggen.

3.

Sæt fliser langs brystet på boblebadet, begyndende ved midterlinjen. Tryk hver flise fast i mørtelen og drej den lidt for at få en tæt forsegling, og ret den derefter. Sæt 1/8 tommer afstandsstykker mellem fliserne og boblebadet --- og mellem fliserne selv. Hæng så mange fulde fliser som passer ind i rækken. Mål resterende plads i enderne af rækken, og brug din flis sav til at skære fliser til at passe, markere fliserne med en blyant og fodre dem langsomt gennem savens blad.

4.

Fortsæt væggen med de næste rækker af fliser, bygg fra bunden og start hver række midt på væggen. Fliser hele væggen. Gentag på de andre vægge omkring boblebadet.

5.

Lad mørtelet indstilles natten over. Tag afstandsstykkerne ud.

Hæld alle linjerne mellem fliserne, men ikke linjen langs den øverste kant af boblebadet (lad den stå åben). Tryk den forblandede fugemasse ind i mellemrummet med en gummiprop. Brug en dæmpet svamp til at tørre den overskydende fugemasse væk.

7.

Lad fugemassen indstilles natten over. Kør en perle af silikone caulk i rummet langs toppen af ​​boblebadet, forbinder det med bunden af ​​fliser. Brug lige nok caulk til at fylde linjen uden at slå ud af det. Lad caulk og fuger sætte yderligere to dage, før du bruger boblebadet.

Et indbygget boblebad er generelt en helt selvstændig enhed, hvor VVS-inventar findes i selve karret. En relativt nem måde at binde i karret til resten af ​​badeværelset er at flise de omgivende vægge i en komplementær farve og stil, der forbinder karret til fliserne via en linje af caulk. Keramiske fliser er et populært valg, fordi det er slidstærkt, let at skære og kommer i en meget bred vifte af farver og stilarter. Planlæg at være uden brug af boblebadet i nogle dage, men når du tager på denne type flisebelægning projekt.

Anden Artikel

Træbearbejdende håndværktøj
DIY Betonform frigivelse
Hvordan man designer en badeværelse dør
Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
Hvordan man arbejder en håndsag
Sådan Remodel Badeværelsesindretninger
Sådan Bend et Baseboard
Små Badeværelse Layout Idéer
Sådan installeres Maple Flooring
Sådan installeres en slatwall
Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
Sådan Stain Mexican Flise
Hvordan man laver et levende tag
Solar Power Education u0026 Training
Sådan dækker Laminat Bordplader
Problemer med indblæsning af celluloseisolering
Sådan bruges en skrue pistol
DIY Patio skridt
Sådan Stain Oak Skabe Dark
DIY skiferflise