Sådan installeres bambus trægulve

Sådan installeres bambus trægulve 

1.

Dæk hele undergulvet med gulvpapir og læg det i rækker fra en væg over gulvet til den modsatte væg. Lad kantenes sider overlappe hinanden og hæfte papiret med en standard hæftepistol, skære den så den passer til en knivskarv.

2.

Lav det første kursus i bambus gulvbrædder ved siden af ​​din startvæg med de rillede sider af brædder vendt mod væggen. Lad et halvt mellemrum mellem brædderne og væggen for at give gulvrummet mulighed for at ekspandere med klimaændringer.

3.

Spik bordene på plads med en trimspik, skyde negle langs hver kant af brættet, hver fod. Forbind tavlerne i enderne ved hjælp af deres tunge- og rillebeslag. Skær brædderne i enden med din modersav.

4.

Læg de næste par kurser af brædder sammen med den første, presser dem sammen på siderne ved deres tunge og rille forbindelser. Sikre dem på samme måde, top-negle med trimspikeren. Skær enderne efter behov på din modersav. Læg nok kurser, så der er plads til, at den pneumatiske hæftemaskine sidder på dem.

5.

Sæt den pneumatiske gulvstifter på det installerede gulv med stifterens forreste dyse hak ned i løbet af det næste forløb af pladerne. Skyd gulvbelægningerne nedad gennem siderne af gulvbrædderne lige over tungen. Sæt en hæfteklammer om hver fod.

6.

Fortsæt med at lægge resten af ​​gulvet på samme måde, selvfølgelig med den pneumatiske hæftemaskine, indtil du løber tør for at bruge hæftemaskinen på den modsatte væg. Installer de sidste par kurser ved topspikning med trimspikeren

7.

Brug et bordsække til at langskære det afsluttende kursus, så det efterlader et halvt mellemrum på væggen. (Bemærk: Spaltet dækkes, når du installer dit gulv trim.)

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer bambuspladerne.
 • Bambusgulve svarer meget til standard hårdttræ gulve i den måde, det er installeret med negle og gulvbelægninger, der holder bundene og tunge- og rilleforbindelserne langs siderne, der holder brædderne til hinanden. Den største forskel er i hvordan gulvbelægning. Bambusgulve har rigere farver og mere indviklede kornmønstre end almindeligt træ. Ligesom med trægulve skal du sørge for at lade bambusgulvene sidde i stuen i en uge eller mere før installationen, så det kan overleve miljøet.

  Anden Artikel

  Ceiling Material Ideas
  Sådan formes cement trapper
  Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
  Sådan udskiftes Cedar Siding
  Sådan tilføjes hylder til et skab
  Sådan fjerner du asbest i Rhode Island
  Energitilskud i Ohio
  Sådan Soundproof et værelse billigt
  DIY Tile-Drilling
  Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
  Sådan installeres en ny skorstensrør
  Sådan Refinish Wood Interior Døre
  Sprøjteskumisoleringsoplysninger
  Sådan Fix 18V Ryobi Batterier
  Cylinderboringsmålerinstruktioner
  Mohawk Hardwood Flooring Installation
  Sådan bruges en opkaldstestindikator
  Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
  Sådan installeres korkfliser
  Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning