Sådan installeres badeværelse hardware

Sådan installeres badeværelse hardware 

1.

Vælg den type hardware, du kan lide fra en forhandler eller butik til forbedring. Hardware sælges som et sæt, hvilket betyder, at det kommer med skruer og monteringsudstyr.

2.

Fjern den eksisterende hardware fra skabene eller væggene. Til skabe, åbne skuffer og døre og brug en skruetrækker til at fjerne håndtag og knapper. For at fjerne hardware fra væggen skal du fjerne skruerne fra slutstykker på håndklædestativ og trække væk fra væggen. Brug derefter en skruetrækker til at fjerne monteringsbeslagene.

3.

Sæt eventuelle huller tilbage af den originale hardware, hvis din nye hardware er længere eller kortere, da nye huller skal bores. Hvis racket er af samme længde, kan du holde de originale huller. Patch huller ved at sprede et tyndt lag af spackling over hullet med putty kniven, holdt i 45 grader vinkel. Lad spackling tørre, sand til glat og male over.

4.

Placer monteringsbeslagene i spidsen med eksisterende huller, hvis hardwaren er af samme størrelse. Hvis ikke, skal du holde monteringsbeslagene på det ønskede sted og bruge en blyant til at markere nye huller.

5.

Bor huller, hvor du har markeret med en lille borekrone. Herefter skrues beslaget på væggen og monterer din nye hardware. For at forbinde hardware til monteringsbeslaget skal du finde minikropperne på bunden og stramme. Hvis du bruger de samme huller, skal du fastgøre beslag til de originale huller og fastgøre hardware.

6.

Udskift kabinethåndtag og håndtag med ny hardware. Placer knapene eller håndtagene, så hullerne til skruerne sidder direkte over hullerne i kabinettet. Fra bagsiden af ​​døren eller skuffen skal du sætte skruen i hullet og stramme med en skruetrækker.

Hvis du er på et budget, er en af ​​de nemmeste måder at opdatere udseendet på dit badeværelse på at installere ny hardware på kabinetter og tilbehør som håndklædeholdere på væggen. Der er masser af stilarter at vælge imellem, så at vælge ny hardware vil skabe en sammenhængende stil. Med et par værktøjer ændrer du din badeværelse hardware på kort tid.

Anden Artikel

Skære- og poleringsværktøjer til granit
Sådan bruges Dremel Attachments
Tile Countertop Options
Stucco Home Styles
Billig Køkken Remodeling Idéer
Hvordan man male et gym gulv
Wire Cutters u0026 Sikkerhed
Sådan skæres hævede paneldøre
Sådan tegner du Mosaic Sheets
Loft muligheder for en kælder
Gipsvejledninger
Hvad er et California Split-Level Home?
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Sådan sættes stenfiner på en betonblok
Boretryk og korrekt klemmeteknik
Sådan Stak Oak Gulve Sort
Typer af udvendig krydsfiner
Sådan monteres en mailboks
Vejledning til brug af en vådsag