Sådan installeres Klik Gulv

Sådan installeres Klik Gulv 

1.

Træk gulvkanten rundt i rummet med din hammer og pry bar. Hvis du vil genbruge trimmen, må du ikke bryde trimmen, når du fjerner den. Sæt den til side.

2.

Dæk hele gulvet i skumunderlag, rul det ud i kurser fra den ene side af rummet til den anden. Tape rækkene sammen på siderne med gulvtape. Skær hver række for at passe med din knivskarv.

3.

Læg startplanet af gulvplanker med en væg og klik dem sammen til ende. Læg dem så, at spids siderne af pladerne vender mod væggen. Lad en halv tomme mellemrum være mellem pladerne og væggen for at give mulighed for gulvudvidelse Skær den endelige gulvbræt i rækken efter behov på din modersav.

4.

Sæt de næste kurser med gulvbrædder sammen med den første, og klik dem sammen ved kanterne . Sørg for, at pladens ender ikke løber fra kurs til kurs (bordene kommer i flere størrelser for at give mulighed for valg). Fortsæt, indtil hele gulvet er dækket.

5. Skær det sidste stykke af brædder i længderetningen på en bordsave for at passe ved endevæggen og efterlader et halvt tomme rum der.

6.

Genmonter eksisterende eller nye gulvtrimme ved hjælp af din hammer og trim negle for at dække hullerne og holde ned i kanterne af gulvet. Du må ikke hæve negle gennem gulvet, men kun gennem væggene.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du klipper klikgulvene.
 • 'Klik' 'Gulvbelægning refererer til et guløst' flydende 'gulvsystem, hvor brædderne simpelthen klikker sammen i enderne og siderne selvfølgelig, indtil du har dækket hele gulvet. De er ikke fastgjort til huset i nogen måde, men er bare fastgjort af gulv trim rundt om kanterne. De 'om den nemmeste form for gulv til at lægge, og de kan gå over et solidt, ikke-tæppebelagt gulv.

  Anden Artikel

  Sådan fjerner du beton på værktøjer
  Sådan skæres plexiglasark til størrelse
  Sådan Remodel et badeværelse med granit
  Gym Floor Options
  Tips til fjernelse af tapet
  Typer af Udvendig Stucco
  Typer af håndboremaskiner
  Granit Tile vs Slab
  Hvad er fordelene ved kork gulvbelægning?
  Patio Dørlås Typer
  Sådan konverteres et hjem til solenergi
  Pine Vs. Oak Gulvbelægning
  Tips til at organisere små badeværelser
  Typer af skruer og deres anvendelser
  Idéer til køkkenliv
  Hvordan man opbygger et hus i U.K.
  Kul Vs. Trævarme
  Handicappede krav til toiletter
  Typer af Tile Trim
  Installation og finish af hårde trægulve