Sådan fastgøres Sheetrock til Gips

Sådan fastgøres Sheetrock til Gips 

1.

Placer din 2-til-4-stud fladt mod væggene, du skal behandle, for at fungere som en fugtbarriere mellem gulvet i rummet og ovnen tørrede studs. Placer ovnen tørrede studs på 16 tommer centre langs væggene med deres ender hviler mod 2-by-4 og deres toppe løber op til loftet.

2.

Sikre disse plader på plads ved at køre en linje af væskespik langs pladerne og presse dem fast i gipsvæggen. Begynd med 2-til-4-funktionen som basen, og behandl derefter alle ovne tørrede studs det samme.

3.

Brug en boremaskine med en murværk til at bore styrhullerne ind i bunden stud. Disse huller skal være omtrent hver 16 tommer og skulle trænge ind i gipsvæggen ca. 1 til 1,5 tommer. Tag dine 3 tommer fløjte negle og pund dem ind i hullerne ved hjælp af din slædehammer.

4.

Gentag trin tre med ovnen tørrede studs, en stok ad gangen igen på 16 tommer mellemrum løber op ad væggen. Gør en stok ad gangen og kontroller for at sikre sig, at de er lige og lige.

5.

Tillad tid til, at væskespiken tørrer. I mellemtiden kan du skære din sheetrock til de korrekte proportioner for at hænge på disse studs (kaldet furring strips). Dette er også på tide at overveje elektriske ledninger, der går under arkrock eller isolering, hvis du ønsker at installere det mellem gips og sheetrock.

6.

Hæng dit sheetrock når du er klar Brug dine kraftborer og sheetrock skruer til at skrue arkrocken på stifterne.

Tips og advarsler

 • Du skal indse, at ved at hænge furringstrimler og fastgøre din sheetrock til disse, vil du miste nogle af størrelsen af ​​rummet, måske så meget som 4 inches rundt. Sørg for at dette er acceptabelt, eller overvej andre muligheder.
 • Der er ikke en enkelt måde at binde folie til gips på. Som med ethvert hjem forbedringsprojekt, er bygherren tvunget til at vælge blandt triumvirat af ønsker: hurtig, billig, kvalitet. Det er næsten umuligt at få alle tre. Hvis dine eneste mål for dette projekt er hurtige og billige, kan du vælge at smække lidt gipslim og trykke på arkrocket i det og håber på det bedste. Denne stil med arbejde er meget sårbar over for fugt og står ikke for at skabe plads til at binde rummet, enten under projektet eller senere. Lidt mere tid og kræfter kan give tilfredsstillende resultater i de kommende år.

  Anden Artikel

  Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
  Wire Cutters u0026 Sikkerhed
  Lægning af travertinvægtefliser
  Sådan monteres en dvd oven på et fladt panel
  Tips til installation af kabinet Crown Molding
  Sådan laver du en traditionel mudderhytte
  Stucco Painting Tips
  Sådan installeres keramisk flise på en betonplade
  Udendørs Siding Farver
  Sådan Refinish Wood Interior Døre
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Remodeling Ideer til Colonial Style Homes
  Badeværelse remodel designe ideer
  Hårdt Trægulv Vs. Laminat
  Sådan bygger du konkrete fodspor
  Sådan nedrives en countertop Backsplash
  Sådan bruges Hardieplank Lap Siding
  Hvordan virker Dow Solar Shingle?
  Sådan beregnes omkostningerne ved tæppe
  Sådan installeres helvedesild hurtigt