Sådan Wire en badeværelse Fan u0026 Light på to separate switches

Sådan Wire en badeværelse Fan u0026 Light på to separate switches 

1.

Sluk strømmen til kredsløbet. Sikringspanelet rummer enten en afbryder eller en sikring for hvert strømforsyning. Sørg for at bryderen er skiftet til 'Off' eller sikringen er fjernet. Test, at strømmen er slukket ved at fjerne pladen fra den aktuelle lyskontakt. Berør spidsen fra den røde ledning af volt testeren til den sorte ledning - strømforsyningen - på oversiden af ​​kontakten, rør på den sorte eller den fælles ledningstip til den grønne jordskrue på kontakten. Hvis måleren bevæger sig, strømmer strømmen stadig til kontakten, og den korrekte bryder er ikke slukket. Gentag proceduren, indtil du er sikker på, at strømmen er slukket.

2.

Løsn den eksisterende kontakt fra vægkassen og træk den ud for at få adgang til ledningerne. Fjern ledningerne fra den eksisterende switch. Placer et stykke tape rundt om den sorte tråd fra toppen af ​​kontakten. Dette er strømledningen fra sikringsboksen.

3.

Sæt dobbeltkontaktboksen mod væggen. Sørg for, at det stemmer overens med den eksisterende boks. Brug en blyant til at tegne en tegning på væggen omkring den nye dobbelte boks. Brug gipskniven til at følge linjen og skær en større åbning i væggen.

4.

Fjern enkeltkassen fra sin plads. Træk ledningerne gennem bagsiden af ​​dobbeltboksen og sæt kassen ind i den større åbning. Flikene på boksen flip til siden for at sikre den på plads. Sørg for, at kassen er god og tæt på pladsen.

5.

Klip det 12-tommers stykke ny ledning i halvdelen. Brug værktøjskniven til at skære den hvide ydre kappe ud af hvert stykke af ledningskablet. Tag enden af ​​hver ledning i kablet med tangen og træk dem ud af deres ydre kappe. Kassér den hvide ledning, mens du holder de sorte og jordede ledninger.

6.

Tag de to sorte ledninger, der tidligere er fjernet fra det nye kabel. Brug trådstrimmerne til at udsætte en 1/2 tommers kobbertråd fra den sorte kappe på hver ende af de to ledninger. Brug nåletangen til at dreje enderne fra de to sorte ledninger til den eksisterende sorte fodledning. Sørg for at dreje ledningerne tæt og sikkert med en trådmøtrik.

7.

Gentag trin 6 med de bare (jordede) ledninger, der vrider i jordledningen fra ventilatoren / lyset . Blæser / let jordledning kan have en grøn hylde frem for at være bar.

8.

Vrid enderne af de to hvide (neutrale) ledninger sammen i boksen. Fastgør det tæt med en trådmøtrik.

9.

Sæt en sort matetråd til øverste højre skrue på hver kontakt. Brug tangen til at være sikker på, at ledningen er såret tæt omkring skruen, og stram derefter skruen i kontakten.

10.

Tilslut det røde ledning, der kommer fra blæser / lys til den nederste højre skrue på kontakten, der skal bruges til at betjene lyset. Sørg for, at ledningen er spændt tæt på skruen og stram skruen til kontakten.

11.

Sæt den sorte ledning, der kommer fra blæser / lys til nederste højre skrue den kontakt, der skal bruges til blæseren. Sæt ledningen tæt rundt om skruen og stram skruen i kontakten.

12.

Tilslut en ledig (jordet) ledning til den grønne jordskrue placeret nederst til venstre på hver kontakt. Gentag trinene til sikring af ledning og skrue.

13.

Skub bryderne i position i kassen og fastgør dem med skruerne, der følger med kontakten. Sørg for, at ledningerne er inde i boksen bag omskifterne.

14.

Tænd for strømmen igen. Test hver kontakt for at være sikker på, at de udfører den korrekte funktion. Når du har valgt korrekt betjening, skal du sætte dækslet på dobbeltbryderpladen over boksen.

Tips og advarsler

 • Lad ikke overskydende ledning blive udsat. at holde dit arbejde så pænt og tæt som muligt.
 • Kontakt din lokale bygningsmyndighed for at se om en tilladelse er påkrævet. Selvom boligejere i de fleste områder frit kan reparere uden tilladelser, er der disse områder der kræver en udstedelse.
 • Hvis du ikke slukker for strømmen, før du starter reparationer, kan det resultere i elektrocution.
 • Du går ind i dit badeværelse og tænder lyset. Øjeblikkelig blæseren kommer også på. Du tænker for dig selv, hvor dejligt det ville være, hvis lyset og fanen kom separat. Når man ser på væggen, ser man kun en vægkontakt. Du ved, at det skal have to andre badeværelser, du har været i. Så hvordan går det med at tilføje ekstrakontakten? Ifølge elektriker Greg Greiner i IBEW local 275, ledningsføring af en fan og lys på separate switches er en moderat let opgave, som de fleste andre boligejere kan gøre.

  Anden Artikel

  Sådan holder du limt hårdttræ på stedet
  Sådan får du leder til forbedringsprojekter
  Sådan dækker Laminat Bordplader
  Sådan bruges en våd tegelsave
  Hvad er murstenfinerkonstruktion?
  Løvtræ og laminatgulve fordele og ulemper
  Hårdt Trægulv Vs. Laminat
  Typer af mursten peger
  Kan keramisk flise blive farvet?
  Sådan fastgøres et træloft
  Niveau Måleværktøjer
  Award-Winning Porch Ideas
  Typer af Deadbolt Locks
  Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
  Sådan måles for en tæppepude
  Sådan Wrap Window Trim
  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Tile Countertop Options
  Oplysninger om Bambus trægulve
  Tips til at organisere små badeværelser