Sådan Lay Tile Squares

Sådan Lay Tile Squares 

1.

Snap to skærende linjer på tværs af undergulvet, opdelt i fire firkanter. Brug en t-firkant for at sikre, at linjerne er nøjagtigt vinkelret på hinanden.

2.

Påfør tinsetmørtel over gulvet i midten, der dækker krydset og spredes nok til omfatte fire fliser. Du skal stadig kunne se linjerne gennem mørtelen.

3.

Tryk de fire firkantede fliser i mørtelet i krydset og sæt fliser mellem dem. Sørg for, at hver flise sidder lige langs de to linjer.

4.

Læg yderligere mørtel og begynde at lægge resten af ​​fliserne, begynde langs linjerne og bygge ud over resten af ​​gulvet, ved hjælp af afstandsstykker hele vejen igennem. Skær fliserne i enderne på din flise cutter, så de passer på væggene.

5.

Lad mørtelet indstilles natten over. Tag afstandsstykkerne ud.

6.

Spred fugemasse over gulvet, startende ved en væg og arbejde over, ved hjælp af fugemøllefladen. Tryk fugemassen ind i mellemrummet mellem fliserne med floatens lange kant. Tør den resterende fugemasse af med en dæmpet svamp. Lad fugemidlet hærde i tre dage, før du bruger gulvet.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse ved skæring af fliser.
 • Standard kvadratiske fliser placeres bedst i et gittermønster, der starter i midten af ​​gulvet. Dette sikrer, at de udskæringer, du skal lave tæt på væggene, er af samme størrelse på alle sider af gulvet, i stedet for at have fyldte fliser langs en væg og fliser af fliser langs den modsatte væg. Start med en solid undergulv, helst af cementplader, selvom krydsfiner er acceptabelt i 'tørre' værelser (ikke badeværelser).

  Anden Artikel

  Sådan Wire en Vent Hood
  Sådan installeres Badeværelse Beadboard
  Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
  Sådan vedhæftes Wood Trim
  Sådan monteres en mailboks
  Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise
  Hvordan man opbygger et hus i U.K.
  Niveau Måleværktøjer
  Typer af trædøre
  DIY: CFL Lighting
  Sådan måles og skæres støbning
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Hvordan man opbygger stenvægge
  Opbevaring Ideer til hylder
  Sådan Skærer Keramisk
  Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
  Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
  Forskellige job i byggeri
  Billige badeværelse design ideer
  Award-Winning Porch Ideas