Metalkant til bordplader

Metalkant til bordplader 

Definition

Metalkantning refererer til et metalbelægning over kanten af ​​en bordplade, som regel en køkkenbord, hvor der er en lang kant, der skal dækkes og beskyttes i en stil, der går sammen med resten af ​​køkkenet design. Nogle kanter er stort set utilitaristiske, skabt til beskyttelse med enkle kvadratkanter, som er designet til at blive nemme at rengøre. Andre er designet til at være mere udførlige og kan endda være dekoreret afhængigt af typen af ​​bordplade.

Historie

Metalplader var oprindeligt populære før plastikopstrålingen, da laminater og efterhånden vinyl blev de foretrukne muligheder. Metal var populært på grund af dets holdbarhed og tilgængelighed, med priserne ofte lavere end de relativt sjældne stenværker. I dag har husejere et valg mellem at lave hele deres metalmetal, herunder de forskellige kantdesigner eller simpelthen at anvende en metalkant på en eksisterende bordplade.

Typer

De fleste metalkant muligheder findes for fuld metal bordplader. Men hvis et boligejer har en stenfliseregner eller en keramisk tæller, så er metal trim arbejde også en mulighed. Kanterne af granit eller keramiske fliser bliver derefter efterladt ufærdige, og en metalbeklædning er bundet til tælleren i stedet for de kantstykker, der typisk anvendes i stenfliser. Plastik er ikke stærk nok til at understøtte en metalkant. Metalkantene selv kan efterlades glat, surfarvet i et bestemt design eller endda dækket af et vinyldesign.

Metal Valg

Hvis boligejer har en sten eller keramisk bordplade, så vil rustfrit stål sandsynligvis være deres primære mulighed, og de kan have problemer med at finde andre valg. Rustfrit stål er populært på grund af dets moderne, rene udseende og modstandsdygtighed mod rust fra vandspild, der ofte opstår i køkkenet. Kobber-, zink- og selv tinkanter er også en mulighed, især med hele metalplader.

Overvejelser

Metalkanter tendens til at være dyrere end andre kantmuligheder. Mens metal kanter findes i en række metaltoner, har de ikke så mange farveindstillinger som glaserede keramiske fliser eller plastiske bordplader. Boligejere bør forsøge at finde en V-formet kant, der vil fælde spild, før de kan strømme ud af glat metal og på gulvet. Metal kantning bliver en populær mulighed for moderne køkken bordplader. Selv om typen af ​​tællere, som metal kanter kan bruges med, er begrænset, kan de tilføje en kraftig accent til mange køkkener og er ikke i fare for chips, revner eller slid, som andre typer kanter er underlagt. Metal kantning er normalt ikke muligt for vinyl bordplader eller andre typer plast.

Anden Artikel

Montering af skylder
Sådan bruges Hardieplank Lap Siding
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Plast limetyper
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Mortar Mixer Hjælp
Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning
Sådan appliceres granit flise til bordplader
Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
Korrekt færdigbehandlingsteknik
Flise Gulvkantning
Hvad er betydningen af ​​fotometri?
Typer af Beton Trapper
Fordele og ulemper ved akryl vask
Sådan fjerner du Gorilla Lim fra hud og træ
Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
Sådan Remodel Køkkenbordene
Hvordan virker Low-E Window Film?
Vandhaner u0026 Sink Installationsværktøjer
Idéer til køkkenliv