Kranhåndtagstyper

Kranhåndtagstyper  Folk tænker ikke meget på deres vandhanerhåndtag, og når de gør det, er fokus generelt på form over funktion. Ikke alle vandhaner bliver gjort det samme. Nogle er mere tilbøjelige til problemer som lækage, mens andre bedre styringstemperatur og vandgennemstrømning. Designet af dit vandhanerhåndtag afhænger af hvilken vandhaner du vælger.

Kugle

Mange køkkenvaske bruger kugleformede vandhaner. Du kan identificere en kuglearmatur med sit håndtag og kugleformet hætte over bunden af ​​tuden. Denne kranestil benytter mange dele og er ofte mere tilbøjelige til at lække end andre armaturer.

Disk

Skivearmaturer med deres håndtag er en mere Nylige udvikling i håndtagsteknologi. Skivearmaturer består af et enkelt håndtag, der er fastgjort til en cylindrisk base. Denne kranestil tjener sit navn fra de indre keramiske skiver, der glider over hinanden for at styre vandstrøm og temperatur.

Komprimering

Traditionelle vandhaner, med separate håndtag til varmt og koldt vand, er kendt som kompressionskraner. Håndtagene går typisk i en retning for at starte strømmen og den anden retning for at lukke vandstrømmen. Det er almindeligt i USA at installere varmtvandshåndtaget til venstre og koldtvandshåndtaget til højre. Kompressionshåndtagskraner komprimerer en gummivask til at blokere eventuelle små mængder vand fra at strømme og forårsager dryp.

Patron

Patronhanerhåndtagene ligner andre håndtag til kraner. Blækpatroner kan have enten en- eller tohåndsdesign. Flyt enkeltbehandlede patronkraner enten op eller ned for at regulere strømmen, mens venstre og højre bevægelse styrer temperaturen.

Tohåndsbehandlede patronkraner ligner kompressionshaner, men brug ikke komprimering af gummivaskere for at stoppe vandstrømmen. Du kan mærke forskellen, når du drejer håndtagene for at slukke for vandstrømmen.

Anden Artikel

Sådan installeres en badeværelse ventilator fan
Typer af tagbeklædning
Definitionen af ​​PVC-rør
Idéer til hjemmeværende
Sådan beregnes trappestrengere
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
Mobile Home Deck Ideas
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
Bamboo Lashing Directions
Hvad er valnødfiner?
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Værktøjer til sculpting metals
Kreative vægdækkende ideer
Sådan installeres Armstrong Linoleum
Sådan genoplives en epoxygulv
DIY Epoxy Garage
Typer af svejseslam
Sådan dækker Laminat Bordplader