Kobber Split Bolt Specifikationer

Kobber Split Bolt Specifikationer  Split bolt connectors bruges til at fastgøre to længder af ledningen sammen sikkert. Dette bruges normalt til at fortsætte et kredsløb, forbinde ældre stil jordstænger til jordforbindelsestrådene eller tilslutning af kabler i en forbindelsesboks. Kobbersplitstikforbindere er lavet til specifikke ledninger og skal bruges korrekt til at opfylde kode. De splittede bolte er lavet af tre stykker.

Koblet spaltbolt

Spaltbolten er konstrueret af kobber. Dette er en normal bolt med midten mangler. Bolten har maskinbearbejdede riller til boltmøtrikken til at bevæge sig, men pladsen tillader en ledning at blive indsat i den manglende midterste sektion af bolten.

Messemøtrik

Den splittede boltstik forsynes med en bras møtrik, der strammer og løsner splitbolten og stikstiften, der klemmer ledningen. Messingmøtrikken drejes mod uret for at løsne splitboltstikket og drejes med uret for at spændes.

Tilslutningsstift

Tilslutningsstiften i splitboltstikket passer mellem mellemrummet på splitbolten og er også lavet af kobber . Dette har også maskinbearbejdede riller på det, så når tappemøtrikken drejes, bevæger stiften op eller ned. Afhængigt af fabrikantens størrelse og størrelse på splitbolten kan stikstiften være indsnævret i midten for at rumme en bestemt trådstørrelse. Dette er mere almindeligt med store split bolt stik.

Anden Artikel

Måder at afslutte beton
Sådan installeres Bruce Engineered Flooring
Sand Blaster Problemer
Gør-det-selv ledninger
Korrekt færdigbehandlingsteknik
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Briton Door Closer Installationsvejledning
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan påføres Stucco til en væg
Projekter til Home Makeover
Sådan installeres Hexagon Tile
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Sådan genskabes Formica bordplader
Sådan installeres en Toilet Flange Spacer
Sådan installeres en ny skorstensrør
Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning
Sådan laver du en udvendig døråbning
Installation af en ny laminatbord
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan skæres indvendigt hjørneformning