Hvordan man laver gummifliser

Hvordan man laver gummifliser 

1.

Fjern alt snavs og fedt fra din undergulv. (Se reference 1.) Sørg for, at alle negle og skruer er sikre. Niveau gulvet efter behov.

Sæt fliserne i huset i mindst tre dage, før du planlægger at installere dem, så de kan overholde miljøet. På grund af variationer i farver blandes fliserne fra flere kasser for at opnå en ensartet farve. (Se reference 2.)

3.

Bestem, om du indstiller fliserne fra ydersiden af ​​rummet til midten eller hvis du arbejder fra midten ud. Arbejde fra omkredsen fungerer bedst, hvis du ikke behøver at skære ned i det elastiske gulv. Arbejd fra midten, hvis du skal skære fliserne langs omkredsen.

4. < / p>

Marker dit startpunkt med en kritlinje. Hvis du begynder i et hjørne, måles bredden af ​​en flise fra de tilstødende vægge. Snap kridtlinjen, hvor denne linje krydser. Eller mål midten af ​​hver væg og klik derefter på kalklinjen for at danne et udgangspunkt i rummet.

5.

Placer fliser langs dine markerede linjer uden permanent at fastgøre dem . Ved at tømme fliserne, kan du bestemme, hvor godt de passer fra væg til væg. Du kan også oprette mønstre, hvis du bruger to forskellige farver. Gummi fliser har en kæde, så pas på pilen, der markerer den på bagsiden.

6.

Sæt klæbemiddel på underetagen, hvis du bruger dette metode til fastgørelse af fliserne. Sæt fliserne på plads og tryk dem ned med en gulvvals. Forbind de sammenlåsende faner til den stil af elastisk gulvbelægning. Hvis du vil reducere risikoen for, at flisebelagt gulv skifter, kan du bruge dobbeltklæbebånd til at sikre det til underetagen.

7.

Skær fliserne efter behov omkring kanterne. Brug en lige kant og en værktøjskniv til at lave udskæringen. Afslut projektet ved at dække kanterne med bundkort eller støbning.

Tips og advarsler

 • Anvend ikke for meget klæbning ad gangen. at indstille i mindst 24 timer, før du går på fliserne.
 • Oprindelig tilgængelig til kommercielle anvendelser bliver gummiflisegulv nu også et populært valg i boliger. Fordi det er en type elastisk gulvbelægning, skal undergulvene ikke være perfekte, da det skal være til stenfliser. Modstandsdygtige gulve er også let at stå på. Du kan installere gummifliser som et gør-det-selv-projekt. Sammen med mange farver og størrelsesmuligheder kan du vælge mellem gummifliser med låseflige, der ikke kræver lim til at indstille dem eller de mere traditionelle limede fliser. Uanset hvad du kan forvente mange års brug af gummifliser.

  Anden Artikel

  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Definitionen af ​​PVC-rør
  Beton Patio Alternativer
  Wood Siding Idéer
  Sådan udskiftes glasset i franske døre
  Hvor høj skal grout line være på gulvflise?
  Håndværktøj til metal
  Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
  Sådan tegner du et brusebad billigt
  Hvordan man laver et levende tag
  Granit Pejs Mantel Ideer
  Sådan appliceres stucco over træ
  Fælles tætningsmiddeltyper
  DIY: CFL Lighting
  Sådan vælges en bordblade
  Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
  Tips til at tilføje en vaskeskive i dit hjem
  Sådan male træ køkken skabe
  Sådan lægger du Laminatbænk
  Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter