Hvad er Cedar Logs Good for?

Hvad er Cedar Logs Good for? 

Cedaregenskaber

På grund af cedertræets unikke saftindhold og aromatiske kvaliteter har tømmermalet af cedertømmer tendens til at være langvarig mod nedfald og insekter. Den vestlige Red Cedar Lumber Association hævder også, at den har overlegen isolerende og akustiske egenskaber i forhold til andre skove.

Byggeri

Cedertræer, der er malet til tømmer, kan bruges i hjemmet eller i skurkonstruktionen og vælges ofte på grund af dets isolerende egenskaber såvel som dets brandhæmmende egenskaber. Cedar har en klasse II brand rating, som er højere end de fleste andre blødt træ.

Siding

Cedar lameller kan bruges som en attraktiv sidespor til boliger, og bruges ofte i insektfremmende omgivelser for at forhindre insektindbrud ind i boliger, til en væsentligt lavere pris end med all-cedar konstruktion. Cedar accepterer en bred vifte af pletter for at ændre sin farve til ejerens præferencer.

Møbler

Cedar er historisk brugt til at konstruere et bredt udvalg af møbler, fra sengetøj til kommoder. Udendørs møbler fremstillet af cedertræ er særligt populært på grund af træets naturlige modstandsdygtighed over for fading, dårlige vejrforhold og insekter.

Andre anvendelser

Cedar logs kan let formales i mulch, hvilket er populært på grund af dets unikke farver. For dem med træbearbejdningsfærdigheder er cedertræ også et populært træ, der anvendes i cigaretfugle. Cedarpanel bruges ofte i skabe, fordi træet er et naturligt afvisende middel til møller og andre insekter, der kan skade tøj. Cedar er et aromatisk nåletræ, som findes i hele USA og har særlig stor efterspørgsel efter en række anvendelser. Cedar kan bruges til sidespor, dæk, hegn, skodder, døre, møbler, mulch og konstruktion af små træhåndværk.

Anden Artikel

Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner
Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
DIY Window Molding
Award-Winning Porch Ideas
Måder at afslutte beton
Asbest tagdækning farer
Sådan bygger du bordplader ud af Cedar Wood
Billige Gulvværktøj
Sådan Lim Plastic Trim Board
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Hvordan man laver klik og lås trægulve
Wall Demolition Tools
Sådan repareres beton, der er regnet på
Bordsaveblade Tips
Sådan Fix Heavy Fliser på vægge
Kraninspektionskontrol liste
Sådan installeres præfabrikerede gulve
Sådan bygger du en betonblokmur uden cement
Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
Sådan identificerer du asbestpladefliser