Granit Pejs Mantel Ideer

Granit Pejs Mantel Ideer  Hvis din pejs ser forældet ud og du vil opdatere den til en mere moderne stil, overvej at udskifte kappen. Dette vil tilføje en øjeblikkelig friskhed uden omkostningerne ved opgradering af hele pejs surround. Granit mantels er en mulighed, der supplerer mange pejse og decors. De er holdbare og holdbare, hvilket gør dem til en stor investering, så sørg for at vælge en farve og stil, der passer til din smag i mange år.

Farver

Granit fås i mange farver, så du kan Vælg en der vil supplere næsten enhver indretning. For eksempel i et værelse dækket med beige tæpper, hvide møbler og neutrale farvede vægge, vælge en farve, der vil forbedre lyset, rolige dekorative ordningen. Granit i lyserød, offwhite, creme, lys beige og guldfarve virker godt med hvide pejse og møbler, og omfatter naturligt forekommende små pletter af mørkere farver, der tilføjer visuel interesse. For et værelse fyldt med mørkere møbler, trægulve eller dybfarget maling, vælges mørkere sort, brun eller grå granit - disse har lettere farver i hele.

Bredder

På en gang blev granit betragtet for tung til at hænge som en selvstændig hylde på væggen. Nu med teknologiske fremskridt kan granitmantler hænge lige over en pejs. En stålindsats kan inkorporeres i undersiden af ​​granitten, skjult fra syn, for at forstærke hylden uden at tage væk fra sin skønhed. Hvis din pejs indeholder corbels eller søjler på begge sider, kan granitmantelen placeres på og understøttes af dem, så længe de er den rigtige dybde, der er nødvendig for det nye kappe. Mantelhylder er tilgængelige i bredder, der er bred nok til at holde billedrammer og andre dekorative genstande og i mindre bredder, der er beregnet til at stå alene.

Forfriskende eksisterende mantler

Hvis din pejs allerede indeholder granitmantel, prøv at rengøre og polere det inden de beslutter at erstatte den. Ifølge MantelsDirect.com er granit naturligt pletbestandig og holdbar nok til at modstå varme og kulde uden at krumme - de meget faktorer, der gør det dyrt. Vask det med en mild fosfatfri væske eller pulverformet sæbe dispenseret på en fugtig bomuldsklud eller klud lavet af gammelt bomuldstøj. Tør det med et stykke bomuldsflanel. Hvis du stadig er utilfreds med udseendet, skal du forsøge at opdatere mantelets dekorative skærm med nye billedrammer, blomsterarrangementer eller stearinlys.

Anden Artikel

Kan keramisk flise blive farvet?
Asbest tagdækning farer
Hvad er eksponeret Aggregate?
Sådan genopvares køkkenborde
Unikke ideer til forbedring af hjemmet
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Mortar Mixer Hjælp
Idéer til Back Splash med Volga Blue Granite
Montering af skylder
Mobile Home Deck Ideas
Standardrørstørrelser
Brusebad Design Indstillinger
Sådan Skift Skab Hængsler
Sådan male en epoxy gulv
Tømrerarbejder
Sådan Refinish en jern badekar
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan udskiftes Door Trim
Sådan måles og skæres støbning
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer