Garage Ceiling Options

Garage Ceiling Options  Garager har et dårligt ry for at være snavsede, ildelugtende og nogle gange farlige steder, men de betragtes i stigende grad som en praktisk del af det moderne hus. En nem måde at øge den æstetiske værdi af en garage på er at udnytte en af ​​flere loftsmuligheder, hvoraf nogle kan anvendes af boligen uden behov for dyre faglig installation. Bygningskoder varierer fra stat til stat og by til by, så du vil gerne tjekke med din lokale regering før du foretager nogen store byggeprojekter.

Åbent loft

Mange boligejere vælger at gå med en åben garage loft, der giver dem mulighed for at bruge de eksponerede spærre som et begrænset opbevaringsområde. Græsplejemidler såsom rake og skovle, sæsonbetonede dekorationer og endda nogle cykler kan alle opbevares i de åbne spærre i et garageloft, der gør dem tilgængelige, men alligevel organiserede og ude af den måde. Dette er typisk den billigste løsning.

Isoleret loft

Installering af isolering i et garageloft er en af ​​de bedste måder at forbedre energieffektiviteten på. De fleste isolerede garagelofter er dækket med gipsvæg Hold isolationen på plads, selvom plastplader eller -net kan også bruges. Acceptable typer isolering omfatter glasfiberbatt, skumplade, flydende skum, cellulosebestandglas, plastfolie og endda pap.

Færdig Ceili ng

Et færdigt loft har en eller anden form for isolering og komplet installation af gipsvæg. Dette omfatter anvendelse af fælles sammensætning til at dække sømhuller eller andre pletter, tape til at dække sømme og overfladeslibning for at glatte bordet. Nogle husejere maler endda deres færdige lofter og anvender tekstur som knockdown, mudderwirl, slapbrush eller akustisk. Et adgangshul skæres normalt ind i gipsvæggen og er dækket af et aftageligt stykke sheetrock, adgang til spærre. Dette rum kan også bruges til begrænset opbevaring.

Ufærdigt loft

Et ufærdigt gipsloft består af arkrock fastgjort til spærrene. Negle, skruer og sømme mellem pladeplader bliver typisk udsat, selv om store huller eller pletter er dækket med fugemasse. Isolering kan eller ikke være til stede. Ligesom med færdige lofter er ufærdige lofter normalt udstyret med en åbner til åbning af tømmermagasiner.

Anden Artikel

Typer af brugerdefinerede badeværelses ideer
Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
Sådan installeres Trex Deck Posts
Sådan Remodel et luksuriøst køkken
Ideer til små badeværelser
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Fælles tætningsmiddeltyper
Sådan hældes en stemplet betonvandring
Den bedste måde at isolere et hus på
Dæk Remodeling Idéer
Hvordan man male en træ laden
De billigste måder at opbygge en skur på
Trærammehåndværktøjer
Sådan Lim Tile
Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Bore Bitværktøjer
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
Wrap Around Porch Ideer
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat