Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning

Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning  En naturlig sedimentær sten, travertin er en del af kalkstenfamilien. Travertin er skabt som mineraler opløst i grundvand udfældes ved mundingen af ​​naturlige kilder og floder. Det er udvundet af stenbrud i store blokke. Travertin er også kendt som mexicansk onyx, egyptisk alabaster, orientalsk alabaster og onyx marmor. Det varme og elegante udseende gør travertin til et populært valg for hjemmebolig.

Variety

Travertin kommer i en lang række farver, der matcher et væld af farveskemaer. Nuancer spænder fra meget lys off-white til deep beige. Travertin er også tilgængelig i forskellige stilarter af fliser eller plader.

Et fedt valg

Travertin har en naturligt fed farve, og naturlig veining skaber et utal af mønstre. De store variationer inden for hver sten gør det æstetisk interessant.

Nemmere Fix

Travertin har en stor fordel i forhold til porcelænfliser, fordi der er en god chance for at finde en travertinflise, hvis du skal udskifte et stykke der er tæt nok til at farve sammen med dine eksisterende gulvfliser. Porcelænfliser er sværere at matche op, da de ikke har de naturlige variationer af travertin.

Let at installere

Travertin er meget lettere at skåret og formet end porcelæn flise. Dette gør det lettere at udfylde mærkeligt formede rum og ændre gulvets mønster. Travertin kan være et bedre valg for en ny, der lægger fliser.

Miljøvenlig

Travertin er mere miljøvenlig end porcelænfliser, fordi det er et naturmateriale, der ikke gennemgår en fremstillingsproces.

Porøs

Travertins naturlige tilstand betyder, at den har mange huller, nogle meget små og nogle ganske store. Hullerne er normalt fyldt i fabrikken for at give fliserne en glat overflade, men over tid kan slitage forårsage, at fyldmaterialet slides væk. Vedligeholdelse af travertin kan omfatte fyldningshuller, som de ser ud til at holde det i god stand.

Kan ætsning

Travertinfliser bliver ætset, hvis de kommer i kontakt med sure væsker som eddike eller citron og appelsinsaft. Mens det i nogle hjem måske ikke er et problem, kan det blive et i et aktivt hjem med et travlt køkken. Spild skal rengøres omhyggeligt straks.

Dyr

Travertin er dyrere at lægge, fordi du skal bruge en universalpose til at fastgøre den på substratet, snarere end en standard, billigere tyndsæt.

Anden Artikel

Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
Sådan overgår du en trægulv spline
Sådan rammer du en mur til en lommedør
Hvordan man opbygger et hus billig i Maine
Hardboard Fordele
Typer af kælderkonstruktion
Tømrerværktøj
Hvordan man laver travertinfliser
Udvendige malingseffekter
Sådan fjerner du plastskruer
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Tile Cutter Værktøj
Måleværktøjer og udstyr
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
DIY Door Trim
Sådan justeres Folding Closet Døre
Sådan fjerner du en boremaskine Tryk på Chuck
Sådan udskiftes badekar
Alternativer til køkkenbordene