Exterior Home Design Ideas

Exterior Home Design Ideas  Ydersiden af ​​et hus repræsenterer hjemstedets og dets ejers personlighed. Hjemmeekster bør være en afspejling af husejerenes stil, originalitet og særskilte personlighed. Ydersiden af ​​et hjem er en besøgende eller naboer 'første indtryk af de mennesker der bor der og hjælper med at definere atmosfæren i hele kvarteret.

Traditionelle

Traditionelle boliger er vanskelige at definere, så mange forskellige stilarter kan falde Land, viktorianske eller koloniale boliger betegnes ofte traditionelle. Traditionelt betyder det almindeligvis enhver stil, der minder om et design, der hører tilbage til en bestemt æra. Traditionelle designs kan omfatte ranchere såvel som single og to-etagers Hjemme Materialer, der typisk findes på traditionelle udvendige områder, omfatter sidespor, sten eller mursten.

Stucco

Stucco-stil udvendige betegnes ofte som sydvestlige, pueblo- eller adobe-stil. Stucco Homes er normalt fladt overdækkede single story homes. Stucco Homes er økologisk forsvarlige og meget energieffektive, især i tørre klimaer. De fleste stucco- eller sydvestlige boliger er en kombination af spansk koloniale og indfødte A merican design stilarter.

viktoriansk

I midten af ​​det 19. århundrede blev dekoration og unikt asymmetrisk design meget populært. Victorian hjem begyndte at dukke op og ofte fremhævede udførlige tårne ​​og uregelmæssige taglinjer. Forbedrede industrielle indramningsteknikker gjorde det muligt for arkitekter at eksperimentere med funktioner som tårne ​​og store udsmykkede porches. Victorian Homes er designet til at være både unikke og elegante.

Colonial

Mange hjem bygget i begyndelsen af ​​det 17. århundrede var baseret på populære europæiske design. Der blev lagt vægt på rene linjer, enkle former og fremragende håndværk. Mange koloniale hjem har høje lodrette søjler og har tendens til at ligne klassiske templer. Koloniale boliger er sædvanligvis symmetriske og har udførlige centrerede indgangssteder. Kolonier er normalt to eller tre historier.

Anden Artikel

Sådan Skær Birch Plywood
Brysthængetyper
Hvordan man går grøn med apparater
Den bedste jord til komprimering
Installation af skifervægskabel
Sådan udskiftes Door Trim
Sådan Cedar Shingle en tilføjelse til et hus
Sådan limes en solid bambusgulv
Tøjvask Countertop Ideer
Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
Hvordan man opbygger et nyt skab
Baggrundsfejl ideer
Hvad er lamineret tømmer?
Sådan skæres en Formica Counter Top
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Sådan Fix Heavy Fliser på vægge
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Sådan repareres beton, der er regnet på
Sådan skæres mursten med en sav
Mohawk Hardwood Flooring Installation