Definer murstenfiner

Definer murstenfiner 

Udseende

Murstenfiner er typisk lavet af samme materiale som mursten, og når den er påført, har den samme udseende som en fuld mur. Murstenfiner kommer i samme farver som traditionel mursten og samme form som traditionel mursten, med den eneste forskel at være murstenes tykkelse. Murstenfiner er generelt en kvart tommer tykk. Murstenfiner kan bruges på udvendige vægge eller indvendige vægge.

Omkostninger

Murstenfiner koster typisk mindre at installere, fordi der allerede er en eksisterende mur, og tynde finer af mursten er billigere end fuld mursten. Fordi finer er lettere og mere bærbare, kan en murer færdiggøre et finerprojekt på mindre tid end et fuldt murstenprojekt, hvilket resulterer i en lavere pris for arbejde.

Temperatur

Murstenfiner hjælper med at styre klimaet inde i din hjemme, hvis de anvendes på ydersiden af ​​dit hjem. Udendørsluften kan ikke let trænge igennem murstenfiner, som hjælper med at holde kølig luft inde om sommeren og omvendt varm luft inde om vinteren.

Reparationer

Murstenfiner repareres let i forhold til en traditionel fuld mursten væg. Efterhånden som husene bliver ældre, sætter de sig og skifter, hvilket kan medføre bevægelse i væggene. Sprækker og skiftende vægge er nemme at reparere med finer, hvor kun en lille del af finer skal fjernes til reparation. I dette tilfælde er den eksisterende mur stadig bag finer. Når en fuld mur skal have en mursten fjernet, er der ingen eksisterende mur bag murstenen for at understøtte strukturen.

Installation

Murstenfiner må kun installeres på en væg, der er strukturelt forsvarlig. Uniform Building Code foreslår, at murstenfiner ikke vejer mere end 15 pund pr. Kvadratfod. Installation af murstenfiner er bedst udført af en professionel murer, som kan sikre god vedhæftning og arbejde rundt ventilationskanaler, vinduer og andre arkitektoniske detaljer. Traditionelle mursten er tykke, tunge vægge lavet af mursten og mørtel, der understøtter en bygning. Murstenfiner er designet til at ligne en fuld mursten, men påføres ved hjælp af tynde mursten til en allerede eksisterende mur. Murstenfiner giver det kosmetiske udseende af mursten til en eksisterende mur.

Anden Artikel

DIY Tile Bath
Sådan Wire en Vent Hood
Installationsværktøjer til omløbsrør
Maskinværkskæringsværktøjer
Travertin Badeværelse Idéer
Sådan Rens Resin Off Saw Blades
Gym Floor Options
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Instruktioner til installation af trægulve
Typer af energibesparende lyspærer
Hvordan man designer et betongulv
Sådan skæres mursten med en sav
Sådan installeres Armstrong Laminatgulve
Sådan dekoreres en knotty Pine Wall
Typer af bruservægge
Hvordan man laver nye front cement trapper
Tømrerværktøj til dørreparationer
Tilslutning af to støbekroner
Hvad er betydningen af ​​fotometri?
Sådan stopper du luften under en dør