De bedste lydprøvematerialer

De bedste lydprøvematerialer  Selvom videnskaben om lyd er kompleks og noget utilgængelig, behøver lydisolering ikke være. Nogle materialer absorberer lyd bedre end andre, og når de anvendes korrekt, kan de have dybtgående virkninger på det rum, de bruges i. Listen, der følger med, præsenterer disse materialer som er mest tilgængelige og mest udbredte.

Mass Loaded Vinyl

Massbelastet vinyl blev udviklet som en giftfri erstatning til blyplader og er blevet et af de højeste og mest solgte materialer til lydisolering. er lavet af et højtydende vinylmateriale, der er fyldt med bariumsalte og sand for at give det samme egenskaber som bly. Det kan bruges på gulve eller i vægge, og det er ekstremt slidstærkt.

Akustiske gardiner / draperier

Akustiske gardiner anbefales til værelser, der har mange reflekterende overflader som hjemmebiografer. De fungerer godt over døråbninger eller kan hænges direkte på væggen for at forbedre rummets akustik samt afbryde lyd udenfor. Gardinerne er tunge, 12 til 25 pund hver. Det anbefales, at du køber en 'stangstang' fra din bygningsforretning, der har en 15 års garanti til at hænge dem på.

Skum

Skumplader og -plader er yderst effektive til at absorbere lydbølger. De kommer i forskellige stilarter, som 'Wedge' og 'Pyramid'. Dette materiale er yderst effektivt til optagelse af studier, koncertsale, auditorier eller industrilokaler. Skummet limes til væg og loft.

Naturlig bomuldsfibre

Dette 'grønne' byggemateriale giver både isolering og lydabsorption. Naturlig bomuldsfibre er lavet af naturlige fibre af høj kvalitet, hvoraf 85 procent er postindustrielle genanvendte naturlige fibre. Materialet er let at installere og klør ikke. Det indeholder ingen kemiske irriterende stoffer og opfylder de højeste ASTM teststandarder (American Society for Testing and Materials) til brand- og røgværdier, svampebestandighed og ætsning.

Anden Artikel

Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild?
Sådan installeres blum hængsler
Radialsag Anvendelser
Alternativer til køkkenbordene
Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
Sådan hæver du dit huss værdi
Kan keramisk flise blive farvet?
False Ceiling Options
Beton Patio Alternativer
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan installeres en flise medaljon
Hårdt Trægulv Vs. Laminat
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Fare for hydrogen
Sådan bruges en Shop Vac til Dust Collection
Sådan installeres gulvflise på en diagonal
Sådan bygger du en undergulv på en betonplade