DIY Underlayment

DIY Underlayment 

1.

Få gulvet rent og tørt. Påfør snedkerens lim over bagsiden af ​​et ark af krydsfiner, spred det rundt i lange linjer et par inches fra hinanden.

2.

Tryk arket til gulvet i et hjørne af rummet. Forlad et lille mellemrum mellem kanten af ​​brættet og væggen (ca. 1/4 tommer) for at muliggøre træudvidelse med miljømæssige ændringer.

3.

Skyd skruer gennem krydsfiner, sænker en skrue om hver fod langs kanterne af brættet og i hele kroppen.

4.

Læg det næste stykke krydsfiner i slutningen af ​​den første stykke med de smalere kanter af bordet stødende til hinanden. Hold 1/4 tomme plads ved væggen. Lim krydsfiner ned og skru den på samme måde.

5.

Fortsæt med at lægge tavlerne til ende, indtil du kommer til væggen. Skær det sidste bord i rækken for at passe ind i det resterende rum, markere det med en t-square og skære det med en cirkelsav. Hold det lille mellemrum på alle vægge.

6.

Start næste række fra den fjerne væg (den modsatte væg fra st kunst i første række), så de ender af brædderne vandt 't line op mellem rækker, undgå enhver fire-vejs kryds. Fortsæt med at lægge brædder i forskudte rækker, indtil hele gulvet er dækket.

Når du lægger et trægulv, vinylfliser, gulvtæpper eller andre gulvtyper, skal du starte med en jævn, fast og jævn underlag. Standard underlayment-krydsfiner er acceptabel for de fleste projekter og nem at installere. brædder kommer i 4x8 ark, som du lim og skruer ned i forskudte kurser over den eksisterende gulv. Til badeværelser, hvor du lægger keramik, skal du bruge cementbræt i stedet for krydsfiner.

Anden Artikel

Sådan rammer du en mur til en lommedør
Loft Renovation Idéer
Sådan tegner du et bruserhjørne
Typer af lette badekar
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Sådan skæres mursten med en sav
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Sådan skæres tørt flise
Sådan ødelægger du glasfiber
Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt
Sådan Wrap Window Trim
Sådan Refinish en jern badekar
DIY Køkken Booth
Asbest Floor Tile Identification
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Sådan laver du stemplet beton
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Tile Saw Tools
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker