DIY Isoleret Loft

DIY Isoleret Loft 

1.

Brug dine beskyttelses tøj - herunder støvmaske og briller - og værktøjsbælte. Arranger dine nødvendige værktøjer og materialer på en organiseret måde væk fra loftets skråvægge.

2.

Fjern en batt og mål om nødvendigt for eventuelle åbninger, der skal skæres ud af det. Hvis du isolerer 'vægge' og der er elektriske afsætningsmuligheder, hvor du vil placere isoleringen, måle afstanden fra gulvet til bunden af ​​udløbsåbningen, og mål derefter fra bunden af ​​åbningen til toppen af ​​åbningen . Skriv altid dine målinger ned. Mål udløbsåbningen fra højre til venstre. Mål de samme afstande på din isoleringsbatt og mærk dem med din blyant. Skær det resulterende rektangel ud med din brugskniv. Brug den samme metode til lysarmaturer og dør- og vinduesåbninger.

3.

Start i det øverste venstre hjørne af loftet, placér en batt løst mellem de to tagstænger, Papirsiden ud, sørg for, at isoleringen når gulvet. Hæft papirets kanter til træets træ. Hvis du kun isolerer gulvet, skal du placere batten mellem to bjælker, der starter ved den fjerne ende og hæfte til bjælkerne.

4.

Placer et andet batt over den første , ved hjælp af trinladderen om nødvendigt. Sørg for at isoleringen rører batten under den. Hæft som før. Hvis der er et stort mellemrum mellem isoleringskanten og takets indvendige top, måles afstanden til inden for 1 i toppen, hvilket giver tomme for at muliggøre korrekt ventilation. Brug en ny batt, papirside op, måler den samme afstand fra isoleringens kant, i længderetningen, og mærker den vandret på hver side.

5.

Tryk på isoleringen mod gulvet på hver side af linjen, og skære battet jævnt langs linjen med din brugskniv. Placer det lille stykke i hullet og hæft det på plads.

6.

Gentag trin 2 til 5 for resten af ​​loftet.

Tips og advarsler

 • 'Fluff, don t tøj', er reglen ved isolering. Tag ikke isoleringen i; Det skal være blødt og let blødt.
 • Brug en fast sving, når du hæftes for at sikre, at hæftet går helt ind i træet.
 • Mål to gange, skære en gang.
 • Hold fingrene så langt væk fra målepunktet på din hæftning som muligt, mens du stadig holder et lille pres på isoleringens kant for at undgå skade.
 • Brug altid beskyttelsesbeklædning , briller og en støvmaske til at holde små skarpe glasfiberpartikler, der forårsager ubehag eller skade.
 • Eventuelle huller i isolering gør det muligt at undgå indendørs opvarmning og afkøling, hvilket gør det mindre effektivt.
 • Det er vigtigt at have et effektivt hjem for at reducere energiforbruget, brugsomkostningerne og dit miljømæssige fodaftryk. Isolering af dit hjem er et vigtigt skridt i retning af at gøre dit hjem mere energieffektivt og spare penge. Korrekt isolerende din loft er den enkleste og mest effektive måde at sikre et behageligt indeklima på. Du vil spare endnu flere penge og lære en ny færdighed ved at isolere din hems selv.

  Anden Artikel

  Kælderen Remodel Checklist
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Sådan installeres Vinyl Home Flooring
  Billigste måde at bygge et hus på
  Sådan isoleres en plade
  Granit bordplade muligheder
  Hvordan male en Trex Deck
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Træ Countertop Installation Tips
  Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
  Tagdækning Vejledning til helvedesild
  Sådan installeres franske afløb i kælderen
  Oplysninger om badekarregulering
  Forskellige job i byggeri
  Hvordan man laver fliser til fliser
  Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
  DIY glasfiberbruser
  Sådan Hang Gipsvæg på Loftet