Wrap Around Porch Ideer

Wrap Around Porch Ideer  Wrap-around porches føje til det overordnede arkitektoniske design af dit hjem, mens du tilføjer brugbare udendørs boligareal. Forskellige typer af boliger har ofte forskellige typer porches. For eksempel kan en veranda simpelthen dække hoveddøren, spænde hele længden af ​​forsiden af ​​en bygning eller pakke helt rundt om huset. Verandaens materialer og design kan vælges for at afspejle bygningens individuelle stil. Wrap-around porches giver husejere mulighed for at nyde den udendørs udsigt over deres hjem fra mange forskellige steder rundt om i huset.

Tosidet veranda

En veranda, der ombrydes omkring to sider af et hjem skaber en variation af den klassiske front -facing veranda. Den to-sidede veranda ses hyppigt på viktoriansk bondehuse og i stilfulde bungalows bygget i slutningen af ​​1800'erne og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Den forreste veranda var designet til at se på gaden foran hjemmet, mens sidevandret tilbydes privatliv.

Firesidet veranda

Oprindeligt udstillet på Craftsman-æra hjem, porches, der ombrydes helt omkring de fire sider af et hjem er et populært træk i mange moderne arkitektoniske stilarter. Landlig hjem har ofte firesidede wrap porches uden rækværk for en åben og luftig appel. Victorian bygninger kan have buer mellem indlæg og indviklede verandaer.

Screened Porch

Screening muliggør komfortabel nydelse af udendørs uden irritation af insekter. Selv wrap-porches kan funktion screening, enten helt eller i en sektion. Ejere eller bygherrer monterer ofte loftsventilatorer for at give yderligere luftcirkulation i screenede områder.

Tre kvartaler veranda

En tre fjerdedele veranda ombrydes fra forsiden af ​​bygningen omkring de to sider. Bagsiden er ofte åben for et dæk eller gårdhave. Inspireret af den klassiske revival fra det 19. århundrede, pryder den traditionelle tre kvartals veranda et hjem med to etager. Den anden historie kan omfatte et balkonområde lige over hoveddøren.

Anden Artikel

Sådan skæres mursten til en pejs
Sådan installeres en krydsfinerplade
Sådan installeres badebade surrounds
Plastering Værktøj u0026 Udstyr
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Hvordan man bygger udendørs trætrapper
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
DIY Betonpolering
Sådan installeres helvedesild hurtigt
Hvilken målebånd er nødvendigt til 20 ampere?
Hvordan man male et gym gulv
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
Løsninger til ingen skabe
Hvad er meningen med Sikkens?
Gips Rock Facts
Sådan låser du op en dørknap
Sådan Remodel Badeværelser
DIY Betonreparationer
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt