Typer Garage Gulve

Typer Garage Gulve  Et garage gulv behøver ikke længere at være basisbeton. Der er mange forskellige muligheder for garagegulve, der gør det muligt for boligen at vise deres personlighed og gøre garagen bedre egnet til den overordnede ordning i hjemmet. Ikke alene virker disse nye gulve bedre, de fungerer bedre, fordi de er mindre tilbøjelige til at plette og er lettere at holde rene.

Gulvmaling

Den nemmeste og enkleste måde at dække et garagegulve på er ved at bruge maling. Et lag maling kan hurtigt ændre udseendet og følelsen af ​​en garage. Husejeren kan vælge enhver farve for at gøre deres garage binder bedre ind i hjemmet. Ulempen med maling er imidlertid, at den ikke forbliver på plads godt, og afhængigt af hvor meget brugen af ​​garagen bliver, må gulvet muligvis være malet igen en gang om året eller mere.

Epoxy

Epoxy gulvbelægning kan være en bedre måde at dække et garage gulv hvis det får meget brug. Epoxy gulvbelægning er dyrere og mere teknisk at sætte ned, men hvis det gøres korrekt, ligner garagegulvet en bilforhandler showroom gulv. Epoxy er holdbart vil vare i årevis og er let at rengøre. Epoxy er bedst til nye garagegulve på grund af forberedelsen til at forberede en gammel gulv for at acceptere en epoxybeklædning.

Garage Gulvmåtter

En anden enkel metode til at dække et garagegulv er med specialiserede gummimåtter designet til garagegulve . Mats leveres i mange farver, stilarter og størrelser, der passer til ethvert behov. Garagemåtter kommer i mange forskellige størrelser, så boligejeret kan dække så meget eller som lidt af gulvet med måtter som ønsket.

Garage Floor Tile

Gulvfliser, der er designet til et garagegulv, kan være bedste beskyttelse til et garage gulv. Brug af fliser til at dække garagen gulvet giver mulighed for en endeløs række af design muligheder ved at blande og matchende fliser. Boligejer kan endda skabe vægmalerier med fliser, hvis det ønskes.

Anden Artikel

Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan monteres en vin glas rack
Power Rotary Tools
Sådan laver du revner i Garage Drywall Taping
Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Badeværelse Opbevaring Ideer
DIY Tub Refinishing
Træ Countertop Edging
Gulvstrimlingsprocedurer
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Wet Saw Tips
Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
Sådan Stick Plastic til Wood
Sådan installeres helvedesild hurtigt
Typer Air Nailers
Typer af Gutters
Glaseret vs uglaseret porcelæn flise
Cavity vægisoleringsmetoder