Tøjvask Countertop Ideer

Tøjvask Countertop Ideer  Uanset om du skaber et vaskerum fra bunden eller forsøger at jazz op i et gammelt rum, vil antallet og typen af ​​bord, du vælger, påvirke udseendet og effektiviteten af ​​dit vaskerum. Tidligere har vaskerum tendens til at være i ufærdige kældre , så det var ligegyldigt, hvordan bordpladerne så. I dag, med færdige kældre og ovenpå vaskerum, er vaskerum blevet en mere offentlig del af huset.

Hold det enkelt.

Hvis du bare vil have en grundlæggende bordplade til foldning af tøj, køb en længde forseglet træ eller laminat til at fungere som din bordplade. Har du planlagt et køkkenbyggeri? Spar dig selv nogle kontanter ved at have din entreprenør installeret den gamle bordplade fra dit køkken i dit vaskerum.

Prøv flise

Hvis dit vaskerum er i et offentligt rum, men du stadig har brug for en billig bordplade, skal du prøve fliser . En vandtæt flise, såsom en keramisk flise, er en nem at rengøre mulighed for et tøjvask tæppe. Prisen på flise varierer, men du kan normalt afhente en række fliser stilarter til ethvert budget på din lokale butik eller hjem forbedring butik. Fordi dit vaskerum ikke nødvendigvis skal koordinere med resten af ​​dit boligareal, som et køkken, skal du være kreativ og være ikke bange for at jazz det op med en fed farvet flise eller blanding af fliser for at skabe en regnbue af farven.

Den Usædvanlige

Hvis du søger noget holdbart, så tænk på at installere en betonbænk i dit vaskerum. Ikke længere begrænset til simpel grå, beton kommer i en række farver og kan se blankt eller matted. Afhængigt af hvordan dit vaskeriområde er designet, kan din entreprenør kaste din betonplade på stedet eller bringe den i præfabrikeret. En betonbord sætter dig tilbage omkring $65 til $135 per kvadratfod, ifølge Betonnetværket. />
Hvis du prøver at gå grønt hjemme, så tænk på at slibe ned og genbruge en gammel dør for at oprette dit vaskerum. Hvis det ikke er din stil, skal du kigge på andre grønne bordplade muligheder, som f.eks. Bordplader lavet af genbrugspapir eller glas, eller købe en gammel bordplade fra en lokalbygningsforretning, der specialiserer sig i at sælge brugte boligartikler.

Gå naturligt med Sten

For en solid, let at rengøre overflade, prøv sten. Stenpladerne kommer i en række forskellige muligheder fra enkle stenfliser til faste plader. For en gør-det-selv bordplade, vælg en stor type stenmur eller gulvflise, såsom skifer eller granit, fra din lokale boligforbedringsbutik og installer dem som din bordplade.

Hvis du foretrækker en solid plade, kan du købe plader af granit, skifer , marmor eller konstrueret sten i forskellige størrelser og farver til at danne bordplader. I modsætning til granit eller skifer er der skabt en konstrueret sten fra en blanding af polymerer, farvede småsten og epoxy. Konstrueret sten har tendens til at være mere plet og varmebestandig end de fleste sten, som kan plette, hvis den ikke forsegles ordentligt. Prisen på en sten bordplade varierer, men de fleste typer sten kører mellem $50 til $100 en kvadratmeter, ifølge Bob Vila.

Anden Artikel

Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Opbygning af en forbrændingspanel
Den bedste jord til komprimering
Måder at lægge flise på
Sådan passer Vinyl Gulvfliser
Sådan Wire en Vent Hood
Sådan udskiftes en loftslampe
Sådan Strip Concrete Sealer
Sådan fjerner du PVC lim fra dine hænder
Sand Blaster Problemer
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Trin for trin instruktioner til trægulv installation på Concrate Plader
Sådan installeres # 30 Tagdækningspapir
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Composite Decking Typer
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
Sådan dækker mursten med flise
Sådan fjernes Windows Hardware
Granit Tile vs Slab
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning