Stucco Painting Tips

Stucco Painting Tips  Det meste af tiden, når stucco er påført, er det naturligt i farve, som er enten brun eller grå. Andre gange kan stucco måske være blevet malet på et tidspunkt tidligere, men det skal bare være malet. Hvis en af ​​disse situationer gælder for dig, uanset om din stucco er indenfor eller udenfor, kan du følge et par afprøvede metoder til at male din stucco, som hver gang vil producere et vellykket projekt.

forberedelse

Uanset om dit stucco er blevet malet før og skal male igen eller aldrig er blevet malet, er det vigtigt at forberede overfladen. Flakstøbning skal fjernes og repareres. Stucco kan købes forblandet i tørt pulver i enhver bygning forsyning butik. Du skal blot blande pulveret med vand. Men først, brug en stålbørste til at rense beskadiget eller flakket stuk væk. Så våd området med en sprøjteflaske vil hjælpe den nye stucco klæbe. Forsøg at få plasteren til at matche det gamle mønster. Korrekt maling Når du vælger maling, skal du vælge udvendig maling, der er udpeget til mørtelprodukter og til Indvendig stucco også vælge maling udpeget til mørtelprodukter. Det meste af tiden kan du vælge vand- eller oliebaserede maling. Vandbaserede maling vil tage længere tid at tørre, men vil være mindre lugtende. Din maling eller bygning forsyning butik vil hjælpe dig med at bestemme hvilken maling er bedst til din ansøgning. Husk dog først at overflade overfladen. Dette vil hjælpe den nye malestift og dække eventuelle ufuldkommenheder i det gamle stucco.

Anvendelse

Anvendelsen af ​​malingen vil være den mest udfordrende del af projektet, hovedsagelig på grund af robustheden af ​​stuccooverfladen. Det vil være svært at få maling i alle de enkelte teksturer. Af denne grund er det bedst at sprøjte stuccooverfladen med en elektrisk sprøjte, som kan købes fra en bygning forsyning butik for omkring $100. Men når du bruger en sprøjter, skal du sørge for at tape op omkringliggende områder.

Hvis du skal bruge en rulle og børste, som kan gøres, ruller du stucken med en tykk, napped rulle, der er udpeget til ru overflader, og brug din børste til at udfylde eventuelle hulrum.

Anden Artikel

Sådan lim en Bellawood Floating Floor
Sådan får du leder til forbedringsprojekter
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Hvordan man går grøn med apparater
Beton Gulvbelægning DIY
Sådan repareres en hængslet brusedør
Sådan installeres en badekarplade
Billig badeværelse renovering ideer
Sådan installeres Metal Studs
DIY Lodret Panelsave
Typer af vinduer til et trærammehus
DIY Commercial Flooring
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
Sådan Slibes Beton Bordplader
Træ Badeværelse Styles
Idéer til cement gulve
Sådan skæres mursten med en sav
ADA Striping Regulations
Sådan tilføjes fliser til køkkenbordene