Solar Power Education u0026 Training

Solar Power Education u0026 Training 

Simplicity of Solar

Solenergien er omkring så tæt på 'fri' energi som du kan få. Solsystemer kræver mindre vedligeholdelse sammenlignet med fossile brændsel kraftværker, hydro elektriske dæmninger, og især i forhold til sikkerhedskrævende atomkraft. Solenergi kan ikke falde katastrofalt på de måder, som de ovennævnte metoder til generering af energi kan, og du vil aldrig komme her til en 'solkraftmeltdown' eller 'solenergiudslip'.

Langsigtet planlægning

Fordelene af solenergi er vidtrækkende, men for at integrere et solcelleanlæg med succes skal planlægningen også være vidtrækkende. Den mest moderne energi kommer fra ikke-vedvarende kilder, hvoraf nogle er stærkt subsidierede. Skift til vedvarende energi som sol og vind vandt 'være en øjeblikkelig ændring. I stedet vil det tage rettet planlægningsindsats for kommunale, statslige og endda føderale programmer for at bringe solenergi ind i lyset. Indstilling af 10-årige mål og budgetmærker er en måde, som en byregering kan holde styr på med solenergiintegration. Hvis forrang for solenergi allerede er anerkendt af byregeringen, vil det være lettere at holde kursen, når forskellige valgte embedsmænd er på kontoret.

Integration derhjemme

Ændring af byggekoder og nye miljøincitamentsprogrammer gør hjemme solkraft en mere levedygtig mulighed. Selvom et hjem solsystem kun giver fem procent af dine energikostnader, overveje de langsigtede fordele. Overvej også de samlede energibesparelser, hvis alle skar fem procent. Efterhånden som nye grønne byggevirksomheder tager fat, bliver det endnu nemmere for en solar-minded byplanlægningsafdeling at integrere vedvarende energi. Californien har ført succes med at lede afgiften i hjemmet sol siden 1998 og har bestået flere love og incitamentsprogrammer til at give hjem soloperatører rabatter, herunder et nuværende 217 millioner dollar budget for at hjælpe med at få solinstalleret i lavindkomstområder.

Smart Grids

Sammen med at tilføre solenergi generatorer til et energinettet, har forandringer også den eksisterende energiinfrastruktur til et 'smart grid'. Smarte net omfatter typisk en slags overvågningssystem, der er i stand til at spore og omdirigere energi som efterspørgselsskift, hvilket øger den samlede effektivitet. Transmissionstab gennem kraftledninger mindskes også, min direkte giver energi til boliger. Smart grids fungerer godt med sol infrastrukturplanlægning på grund af den lethed at integrere passive vedvarende energikilder. Home solsystemer tilføjer til det samlede smart grid, og overskydende genereret strøm i et hjem kan bruges til at drive en anden. Et eksisterende eller planlagt smartnet vil i høj grad øge lethedigheden af ​​fremtidige soltilsætninger.

Finansiel planlægning

Måske er den største velsignelse for at udvikle et almindeligt solkraftnettet finansiel planlægning og investering. Tidligere udviklingsstøtte i Californien har bidraget til at vokse solvarmemarkedet betydeligt, men denne form for investering er nødvendig andetsteds for at gøre solenergi allestedsnærværende. Omkostningerne ved produktion og installation falder hurtigt, efterhånden som teknologien forbedres, og produktionen skaleres, så subsidier skal planlægges som en kortsigtet boost, måske 10 til 20 år på et maksimum. Solenergi har både fordele og ulemper, men med en sund offentlig planlægning kan profferne let opveje ulemperne. Langsigtet planlægning for at integrere solenergi i et lokalt elnettet kan gøre et samfund mere modstandsdygtigt over for strømafbrydelser og lette energibehovet samt give kulstofneutral strøm.

Anden Artikel

Værktøj til Sheetrock
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Installation af en pejsblæser
Hvad er en Gable Dormer?
Sådan vurderer du et byggeprojekt
Slibeværktøj
Hvordan man opbygger en Home Kickboxing Ring ud af træ
Køkken Idéer til et hus
Sådan borer du gennem glasblokke
Sådan afslutter man vægge i kælderen
Sådan Remodel en pejs mantel
Sådan installeres selvklæbende flise
Sådan hæver du dit huss værdi
Hvordan man tegner husgulveplaner
Sådan lægger du vinylvinduer på cement
Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
Sådan installeres glasfiberstøbning
Bench Grinder Instruktioner
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve