Sammenlignende hårdhed af bambus gulvbelægning til andre

Sammenlignende hårdhed af bambus gulvbelægning til andre 

Bambus

Bambus er et treelike græs, der primært vokser i det sydøstlige Asien, hvor de rigelige regner gør det muligt at opnå meget hurtige vækstrater, nogle gange så meget som en fod om dagen. Bambuset skæres ned ved bunden, og derefter fjernes dets fibre og samles igen for at danne træplanker. Nogle bambusplanker er lavet af rene bambusfibre, støbt i en bestemt form, mens andre er konstrueret træ med kun et bambuslag på toppen af ​​spånplader eller komposit træ.

Typer

Mens bambus kan komme i mange forskellige toner og konstruktionstyper er der generelt kun to typer bambus, der anvendes til gulvbelægning: carboniseret og naturligt. Carbonized bamboo fibre er blevet gennemført ved en varmeproces. Dette koger bambus og giver det en mørkere farve, hvor som helst fra et let guld til en mørk brun farve. Naturlig bambus er stort set ubehandlet og bevarer sin naturlige halmfarve, en af ​​de letteste typer af træsorter til rådighed.

Hårdhed

Mens bambus er teknisk et hårdttræ, er det et af de blødeste træer til rådighed for gulve og har en ry for at være let beskadiget. Derfor er bambus ofte belagt med et stærkt beskyttelsesmiddel for at holde det mod ridser. Carbonized bambus vil altid være svagere end naturlig bambus. Hårdhedsgrader måles sædvanligvis ved PSI (pund pr. Tommer), før træet er beskadiget på en eller anden måde. Carbonized woods har tendens til at være omkring 1120 PSI hårdhed, mens naturaler kan være så højt som 1400 PSI.

Sammenlignende træer

Der er flere forskellige typer af skov, der falder inden for rækkevidde af bambus gulvhårdhed. Kirsebær, mesquite og mahogni skov er alle sværere end bambus, mens skov som teak, valnød og fyr tendens til at falde under bambus. Woods som aske, bedømt 1320, og bøg, bedømt til 1300, kan sammenlignes med naturlige bambus. Træer som hjerte fyr, birk og rød eg er mere sammenlignelige med karboniseret bambus.

Horisontal, Vertikal, Strandvævet

Vandret bambusgulv er lavet med lag, der løber parallelt med gulvet, mens lodret bambus er lavet af fibre, der kører op og ned. Lodret bambus gulve er normalt hundrede eller deromkring PSI stærkere end vandret. Der er også strandvævet eller højdensitetsbambus lavet af mere kondenserede fibre end normalt gulvbelægning, og det kan have meget højere PSI ratings, ofte flere hundrede mere end andre typer bambus. Bambus bliver et ekstremt populært byggemateriale i USA. Det er ofte billigere end andre skove, og det kan hurtigt fornyes på grund af den hurtige vækst i bambuslundene. Korrekt bearbejdet, kan bambusfibre fremstilles i tæpper, håndklæder, nuancer og trægulve. Der findes mange sorter af bambusgulve i mange forskellige nuancer, og gulvbelægningen påvirker bambusens hårdhed.

Anden Artikel

Sådan Stain Mexican Flise
DIY Opvarmet flise
Stil Vinyl Siding til Skur
Hvordan virker Low-E Window Film?
DIY Ceiling Lighting
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Sådan installeres en aluminiumsfascia
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Sådan udskiftes en brusebadsslange
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Instruktioner til at bygge en Pergola
Hvordan man arbejder en håndsag
Wood Backsplash Ideer
Hvordan genanvendes polystyren?
Billigste måde at ombygge et køkken
Typer af ekspansive jordarter
Tile Underlayment Options
Sådan fjerner du PVC lim fra dine hænder
Sådan hældes en betonbord
Hjemmelavet vandkraft