Sådan vælges en køkkenflise backsplash

Sådan vælges en køkkenflise backsplash 

1.

Mål det område, hvor du vil installere din backplash. Hvis du har et usædvanligt sted, hvor du ønsker at rygpladen skal strække sig højere, som f.eks. Bag komfuret, skal du opdele backplash-området i blokke og måle højden og bredden af ​​hver sektion individuelt for at få et tydeligere billede af rummet.

2.

Skitse det grundlæggende område ud med en blyant på et stykke almindeligt hvidt papir eller gitterpapir.

3.

Skitse ud et grundlæggende koncept om, hvad du vil have din flise backsplash at se ud som design wise, hvis du har en idé allerede i tankerne. Hvis ikke, se online på flisebakgrundsdesign og undersøge de forskellige typer fliser.

4.

Bestem hvilken type flise der passer bedst til dine behov og stil. Forskellige typer af fliser har forskellige teksturer, udseende og fordele og ulemper.

5.

Udforsk farve. Vælg fliser, der passer til resten af ​​dit køkken.

Hent fliser fra din lokale boligforbedringsbutik eller find billeder af de fliser du elsker online, hvis du 'planlægger at købe fliser fra en onlineforhandler.

7.

Skitsér et sidste fliserlayout på et stykke gitterpapir med den flise du har valgt.

Tips og advarsler

 • Køkkenbacksplashes kører typisk mindst 4 inches op ad væggen fra bagsiden af ​​bordpladen, men de kan strække sig så højt som bunden af de øvre frysere.
 • Når du skitserer din flise backsplash, skal du gøre skitsen til størrelse. For eksempel er en firkant på et stykke gitterpapir lig med en firkantet keramisk flise eller 1 tommer.
 • Hvis du planlægger at installere flisebakgrunden selv, skal du huske din færdighed med en flis så som du skabe dit design. Hvis du tvivler på at du kan klippe en flise for at se ud som om du vil have det til dig selv, skal du ikke medtage det.
 • Uanset om dit gamle køkken backsplash ser lidt værre for slid, eller hvis du bare vil tilføje et nyt udseende til din køkkenindretning, kan du tilføje farve og detaljer til værelset. Du kan oprette en flisebelagt køkkenplade ved hjælp af en række forskellige fliser, herunder glas, metal, sten eller keramisk flise. Hver type flise kommer i både enklere mønstre og mere dekorative versioner. Vælg en eller bland dem op for at skabe det udseende, du vil have.

  Anden Artikel

  Træstrimningsværktøjer
  Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
  Trægulv Ideer
  Fjernelse af Bonded Asbest
  Hvad er betydningen af ​​fotometri?
  Opbevaring Ideer til hylder
  Installationsvejledning til Bellawood Hardwood Floors
  Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
  Træ Countertop Installation Tips
  Sådan installeres Armstrong Laminatgulve
  Mdf farer
  Tile Cutter Værktøj
  Installation af keramisk fliseoverhead
  Cool Closet Ideas
  Vinterisoleringstips til ældre boliger
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang?
  Værktøjer til sculpting metals
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Måder at lægge flise på