Sådan tilføjes et bidet til et standard toilet

Sådan tilføjes et bidet til et standard toilet 

1.

Sluk vandtilførselsventilen bag toilettet.

2.

Fjern toiletsædet og de to bolte, der holder det i placere. Sæt bidet fastgørelsen ovenpå toilettet, så de to huller i bidet linje op med boltens huller i toilettet.

3.

Sæt bolte fra bidet ' s hardwarepakke i hullerne på toilettet Placer toiletsædet oven på bidet Bidetets bolte har huller i toppen, så du kan sætte ind i toiletstolens ankerbolte. Sæt og stram boltene for at sikre toiletsædet.

4.

Afbryd vandforsyningsledningen fra toilettet. Tilslut en t-formet stik til slutningen af ​​linjen. Slut den ene ende af bidetets vandforsyning til t-stikket og den anden ende af bidetets koldt vandindløb. Tilslut en anden vandforsyningsslange til t-stikket og toilettet.

5.

Fastgør et andet t-stik til varmtvandsledningen bag badevasken, hvis du installerer et bidet med varmt vand. Tilslut bidets varmtvandsforsyning til t-stikket og bidet. Vedhæft en anden ledning til badevasken og t-stikket.

6.

Åbn vandtilførselsventilen til toilettet. Test bidet for at sikre, at det fungerer korrekt, og der er ingen lækager på nogen af ​​VVS-forbindelserne.

Bidet er ikke så almindeligt i USA som i Europa, men at tilføje et bidet til dit badeværelse kan hjælpe dig med at holde dig ren efter brug af toilettet. Med et bidet i vedhæftet fil er tillægsforbindelser til rørledninger minimal, fordi bidet kan dræne lige ind i toilettet og dele samme vandforsyningsledning. Denne type bidet fungerer også godt for dem med små badeværelser, der ikke kan rumme en anden komplet inventar ved siden af ​​toilettet.

Anden Artikel

Sådan laver du en udvendig døråbning
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Sådan isoleres bag gips
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
Typer af vinduer til et trærammehus
Paving Stone Tools
Oprindelse af håndværker stil hjem
Sådan finder du pinde i en gipsvæg
Typer af båndsagblad
Sådan Remodel en Backsplash
Coping Saw Safety Rules
Installationsanvisninger til loftslys
Wallboard erstatninger
Elektriske udskæringsværktøjer
Sådan Stick Plastic til Wood
Typer af træ køkkenskabe
Hjemmelavet Plexiglass Backsplash
Sådan installeres Formica
Hvordan genanvendes polystyren?