Sådan tegner du en udendørs gårdhave

Sådan tegner du en udendørs gårdhave 

1.

Fjern maling og løs beton fra terrassepladen med gulvskraber. Fej overfladen med en kost.

2.

Brug et målebånd til at finde side til side center ved både den fjerne kant og huset. Markér disse pletter med en blyant.

3.

Strik kalklinjen fra en kridtkasse mellem de to blyantmærker. Træk tilbage og slip snoren, snapper en linje. Dette er centrumlinjen.

4.

Læg flisen ud. Front-to-back-layoutet skal have fuld flise langs den fjerne kant, og efterlader en række skårede fliser ved siden af ​​huset. Side-til-side-layoutet skal have flade fliser eller lige store fliser på begge kanter.

5.

Brug en kridtboks til at snappe kontrollinjerne. Hvis en flise lægger sig på midterlinjen, måler man fra midterlinjen til flisens kant. Snap en checklinie denne afstand fra midterlinjen. Mål fra huset til kanten af ​​den fulde flise længst fra huset. Overfør dette måling til kanten på hver side af terrassen. Snap en kontrollinje fra disse mærker.

6.

Brug en elektrisk borer udstyret med en blandeskive til at blande tinsætet. producentens anvisninger. Nogle mærker af tinsæt kræver et latexadditiv der skal bruges i stedet for vand. Tinsætet skal have konsistens af tandpasta.

7. Brug den flade del af en hakket trowel til at sprede et skrabe fra tinsæt langs kanten af ​​terrassen, hvor første række vil gå. Skub hårdt, når du pålægger dette frakke.

8.

Brug spidsen til at sprede tinsæt over ridset. Hold trowel i en vinkel. Start i midten og spred tre fliser værd.

9.

Placer den første flise i midten. Kanten af ​​flisen skal være i overensstemmelse med begge kontrollinjer. Skub flisen ind i tinsettet med en vridningsbevægelse.

10.

Afslut kanten række, tre fliser ad gangen. Følg checklinjen. Indsæt et mellemrum mellem hver flise. Brug dine hænder til at arbejde hver flise, indtil det er samme niveau og hældning som den forrige. Læg de udskårne stykker ud i enderne.

11.

Installer midterste række, tre fliser ad gangen. Placer afstandsstykker mellem hver flise. Forlad de skårne stykker ved siden af ​​huset. Når denne række er færdig, vil den flise, der er lagt, se ud som en 'T'.

12.

Komplet den ene side af 'T' ad gangen. Start, hvor kanten række og midten række møder. Installer tre fliser ad gangen ved hjælp af afstandsstykker som vejledning. Brug en fugtig svamp til at fjerne enhver tinsæt fra overfladen. Lad flisen sætte sig 24 timer før du fortsætter.

13. Brug en blyant og snedkerens firkant til at markere hver skåret flise. Brug en sidekværn med et fliseskæreblad til at skære fliserne langs blyantmærket. Installer disse stykker med tinsæt.

14.

Bland injektionspanden i en spand med vand. konsistensen af ​​tandpasta. Hvis fugemidlet bliver for vådt, tilsæt mere pulver.

15.

Brug en fugemøllefløjt til at sprede fugemidlet. Spred fugemidlet i en vinkel på tværs af leddet .

Brug en svamp til at afslutte rensningen af ​​fliserne. Tør hver flise separat i 45 grader vinkel. Rengør svampen efter hver svejsning i en spand rent vand. flisen tørrer i 24 timer før fugtighedsdampen fjernes. En blanding af lige dele eddike og vand fjerner stædig fugemasse.

Tips og advarsler

 • Ikke alle fliser er ens i størrelse, form eller farve. Tegl job synes bedst, når setter holder dette i tankerne. ent størrelser kan bruges, når forskellen er opbygget i fugemasse fuger. Af denne grund skal afstandsstykker kun bruges som vejledning.
 • Installation af nye fliser på en udendørs gårdhave kan forbedre et hjems yderste appel og kanalisere vand væk fra fundamentet. Ifølge Miljøstyrelsen skal terrasseplader have en hældning på mindst 1/4 tommer pr. Fod væk fra huset til forhindre fundamentet at blive kompromitteret. Tile med en hård overflade skal bruges i udendørs områder for at forhindre glidning. Udvendig kvalitet og forseglet saltillo fliser bruges almindeligt på terrasser på grund af deres overfladeegenskaber.

  Anden Artikel

  Laminatgulve og tunge klaverer
  Hvordan man tegner husgulveplaner
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Sådan laver du en garagehylde
  Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
  Sådan male træ køkken skabe
  DIY dørknap
  Disk Sander Sikkerhedsregler
  Sådan køber du en kommode
  Sådan Bend et Baseboard
  Sådan Bor Concrete
  Sådan skæres hævede paneldøre
  Hvordan man laver travertin gulvfliser
  Sådan installeres keramisk flise på en betonplade
  Anvendes til en Die Grinder
  Typer af trædøre
  Hvad er tømmerbeklædning?
  Installationsvejledning til bambusgulv
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Sådan repareres køkkenlaminat