Sådan skæres kurver i flise

Sådan skæres kurver i flise 

1.

Marker den ønskede kurve på flisens overflade med et stykke kridt.

2.

Tag beskyttelsesbriller og arbejde på handsker for at forhindre skade fra flyvende fliser. Lav en lige snit så nær kurven som muligt for konvekse kurver, der berører det højeste punkt af kurven. Brug det rigtige skæreværktøj til din flise type - en flise cutter til glaserede fliser som keramik og porcelæn, eller en våd sav til tykkere fliser såsom ler eller sten.

3.

Skær en række aftagelige rækker fra fliser med konkave kurver. Lav en række lige stykker fra flisekanten til ca. 1/4 tommer over den buede linje med et snit lavet hver 1/2 tommer. Grab slutningen af ​​sektionerne med fliserne og tag dem af i enderne af skæret, hvilket skaber en grovt skåret konkave kurve.

4.

Definer kurven yderligere med fliser , bryde små stykker af flisen med nipperne, der arbejder dig frem til kurvelinjen. Kanten af ​​kurven, uanset om den er konkave eller konveks, vil stadig være meget grov på dette stadium.

5.

Glat fliserens kurve ved at skære randkanten ned til den markerede linje . Brug en slibende slibeklods til at sænke kanterne af keramiske og porcelænfliser. En vinkelslibning er nødvendig for de hårdere stenfliser.

Skærekurver i fliser er ofte nødvendige, når der lægges en flisebelagt overflade. Skæringskurver giver dig mulighed for nøje at følge formen på flisens overflade eller tæt på hjørnet eventuelle inventar eller udløb, der kan være til stede. Klippe tyndere fliser som vinyl tager ikke mere end en brugskniv, men for tykkere fliser såsom keramik, ler eller skifer kræver en vellykket kurvesnit en kombination af fliser, fliser og slibning. Det kan være en lang rodet proces at gøre korrekt, men resultatet er en pænt buet form, der holder dine fliser løbende løbende til de buede kanter, der er nødvendige.

Anden Artikel

Vejledning til brug af en vådsag
Slibeværktøj
Sådan bygger du en truss
Coping Saw Safety Rules
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Loftudvidelsesideer
Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
Kælderpladealternativer
Sådan Skær Birch Plywood
Sådan installeres Strand Bamboo
Sådan installeres udendørs trin
DIY Betonpolering
Forordninger for badeværelser
Home Addition Tips
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
Sådan lægger du Laminatbænk
ADA Handicap Badeværelse Krav
Sådan Skæres et badeværelse Beton Gulv