Sådan passer Bambus Gulvbelægning

Sådan passer Bambus Gulvbelægning 

1.

Analyser typerne af installation og hvad der passer til dig og dit hjem. I en flydende installation flyder gulvet oven på undergulvet. Den tilsluttes til sig selv via et interlocking system og snaps i en plank til det næste, hvilket gør det lettere at installere. Lim-ned installation kræver et klæbemiddel til at binde gulvet til undergulvet. Det fungerer godt over beton eller trægulve. Nail-down installation kræver fastgørelse af tavlerne med negle på træflader.

2.

Mål dit værelse med et målebånd. Kend firkantede optagelser, så du kan vide hvor meget underlag, plastplader og gulve du skal bruge. Følg producentens retningslinjer for dækning.

3.

Fjern bundplader med en pry bar og gem dem til senere brug. Læg et tyndt lag plastfolie, hvis du er ved hjælp af den flytende installation eller nail-down metode. Overlappe sømme med ca. 6 tommer og forsegle dem ved hjælp af tydeligt plastikbånd eller uanset klæbemiddel, som producenten giver. Læg underlaget i henhold til fabrikantens anvisninger. Brug hverken plader eller underlag i lukningsanlægget, da limen skal binde sig til underlaget i stedet for gulvet. Med lime- og negleanlæg skal du også måle bredden af ​​to brædder (og en u0026 # xBC; -inch spacer) væk fra væggen og snap en lige kridtlinie tværs over rummet ved denne måling. Det vil være dit udgangspunkt.

4.

Beregn bredden af ​​den sidste række gulv, du vil lægge ned. Alle metoder kræver en 'spacer spacer' kanten af ​​rummet, så tag det i betragtning. Hvis den sidste række måler mindre end 1 1/2 tommer, skal du bruge en håndsav til at skære den første række ned for at få målingen op til 1 1/2 tommer eller mere. sidste række vil sandsynligvis blive skåret til at passe, og hvis dine vægge ikke er helt firkantede, skal du sande nogle stykker ned.

5.

Installer den første række. I alle metoder skal du sætte afstandsstykker mellem bordet og væggen for at muliggøre ekspansion. For et flydende gulv peger du rillen på væggen. Brug fugtisoleret trælim til at slutte på gulvets endekant. Brug denne lim langs spidsens nedre læber og de øverste læber i tungerne i hver række, og lim også leddene mellem plankerne for at sikre en god pasform. Når du har lagt to eller tre rækker, skal du give limen et par timer for at tørre, før du fortsætter. Ved luk-ned-installationen skal du bruge en notet fløjl til at sprede limet fra kridtlinjen ud over bredden af ​​to plader. fabrikantens anvisninger om, hvor længe man skal lade limen indstilles. Når du lægger pladerne i enten liminstallationen eller spikningsmetoden, skal du sørge for, at plankernes tunge vender mod startvæggen. I spikinstallationen skal hver plade fastgøres til undergulvet med en sømpistol. Følg producentens retningslinjer for afstanden mellem og nagletypen.

6.

Spræng leddene, enten ved at bruge rester af plader, du har klippet til at passe tidligere, eller ved at skære et nyt bord ikke mindre end 12 tommer. Staggering af leddene øger gulvets styrke.

7.

Monter hver tunge i hver rille og tamp dem ned med en gummi mallet, hvis du har brug for. Med limning-metoden skal du arbejde med ca. 3 fod lim ad gangen, så den ikke tørrer før du er klar. I sømmetoden skyder du neglene ind i toppen inde i tunge kant i en 45 grader vinkel.

8.

Klipp den sidste række med håndsaven, idet der tages hensyn til 1/4-tommers afstandsstykker. tungen på det sidste bord for at få det til at passe. Når gulvet er færdigt, sæt grundpladerne på igen og spik dem til væggen og ikke til gulvet.

Tips og advarsler

 • Jeg installerer underlag ved lim-down-metoden over beton, niveauerne af m oistur skal overvejes. Tal med producenten for at finde det acceptable område. Sørg for, at betonen er så ren som muligt, så limen klæber godt.
 • Ventil ethvert område, hvor du arbejder med lim eller klæbemidler.
 • Der er tre metoder til installation af bambusgulve: liminstallation, flydende installation og nail-down installation. Hver af disse har brug for forskellige trin, og kommer fra en række producenter. Læs altid og følg producentens retningslinjer for at være sikker på den korrekte installation, da ukorrekt installation kan annullere din garanti og svække gulvet.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  DIY: Rådgivning om lægning af linoleum
  House Cladding Ideas
  Trinn for, hvordan man bygger et hus på ledigt jord
  Sådan bygger du en dør i en kælder
  Glaseret vs uglaseret porcelæn flise
  Sådan vælges en køkkenflise backsplash
  Sådan Reface Pejse
  DIY træ døre
  Sådan Stain Laminat Skabe
  Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
  Loftudvidelsesideer
  Installation og finish af hårde trægulve
  Sådan opretter du en udvendig døråbning
  Sådan måles Door Trim
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Sådan vægmonteres en Baby Change Unit
  Typer af vægstrukturering
  Rør Threader Instruktioner
  Online køkkendesignværktøjer