Sådan laver du heavy duty garage væghyller

Sådan laver du heavy duty garage væghyller 

1.

Kør en stiffinder langs den sektion af væggen du har valgt til at montere dine hylder på. Lav et blyantmærke for at angive placeringen af ​​stifterne bag væggen.

2.

Ved hjælp af en assistent skal du placere en fire meter lang to-fire-fire bord mod væggen, parallelt med gulvet, med den øverste kant to meter op fra gulvet Placér et niveau på bordet for at sikre, at det er niveau. Skru brættet ind i tappene på hvert sted, bordet skærer dem med fire tommer træskruer.

3.

Monter to firefods lange to-fire-fire bord på væggen. Placer topkanten af ​​hvert bræt fire henholdsvis seks meter op fra gulvet. Glem ikke at kontrollere niveauet af brættet med et niveau

4. Placer to firefod lange to-fire-firbrædder på gulvet, hvil på den smalle side, fire meter fra hinanden og parallelt med hinanden, målt fra de ydre kanter af brædderne. Placer tre fire meter lange to-fire-firbrædder oven på de to første, vinkelret på dem og adskilt to meter fra hinanden. Spik strukturen sammen med 10d negle og en hammer.

5.

Placér strukturen fra trin 4 oprejst og parallelt med brædder monteret på væggen. Brug en assistent om nødvendigt.

6.

Skub dine en-ti-tommer hyldeplader på brædderne parallelt med gulvet, bind sammen de vægmonterede brædder og brædder Strukturen. Spik bordene til hinanden med 10d negle og en hammer.

Et af de mest afgørende tilbehør til enhver garage er et sæt tunge hylder. Med tunge hylder i din garage kan du nemt organisere og opbevare de mange husholdningsartikler, maling, rengøringsmateriel, værktøj og mere der uundgåeligt ender i garagen. Ved at opbygge dine tunge træhylder kan du hurtigt og nemt opbygge hylderne og vide, at de vil holde tidstesten.

Anden Artikel

Typer HardiePlank Siding
Granit Tile Installation på Brusevægge
Tile Bullnose Edging
Niveau Måleværktøjer
Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning
Hvordan man laver komposterende toiletter
Sådan installeres en glasfiber brusebad og badekar surrounds
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Home Design Alternativer til en Garage
Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson?
Sådan installeres en slatwall
Sådan renoveres Formica bordplader
Ceiling Texture Ideas
Sådan fjerner du Gorilla Lim fra hud og træ
Sådan Reface Laminat bordplader
Remodeling Ideer til Colonial Style Homes
Hvordan man laver nye front cement trapper
Kælderkonstruktionstyper
Ideer til en to-bil garage
Forskellige materialer til isolering