Sådan fjerner du en boremaskine Tryk på Chuck

Sådan fjerner du en boremaskine Tryk på Chuck 

1.

Sluk for borepressekraften, og træk eventuelt af stikkontakten fra væggen. Hårdborede øvelser skal udstyres med en særlig elektrisk sikkerhedsanordning, der betegnes som en servicelabel. Fjern det for at sikre, at strømmen ikke bliver tilfældigt genoprettet.

2.

Træk håndtaget på pressen ned for at slippe chucken og spindlen ned til 6 tommer over bordet. Stop det og lås det på plads.

3.

Fjern chucken ved hjælp af værktøjet til fjernelse af chuck. Fjernelsesværktøjet er en præcis bearbejdet metalkile, der passer til din pressespindel. Den bageste ende af dette værktøj er en slående overflade, som sådan i slutningen af ​​en kold mejsel.

4.

Indsæt værktøjsfjernelsesværktøjet i spindlen. Søg efter en rektangulær eller aflang åbning i spindelakslen. Monter den kileformede spids af fjernelsesværktøjet i vinduet.

5.

Sæt den bageste del af fjernelsesværktøjet med en hammer for at køre den i akslen, kør spindlen på chucken, indtil den falder fri fra borespindlen på bordebordet. Sæt et blødt håndklæde på bordet for at fange chucken uden at hoppe og falde til gulvet.

6.

Fjern chucken med en lille aflange hårdttræsblok, hvis fjernværktøjet ikke er tilgængeligt. enden af ​​træblokken på kanten af ​​borehovedets top, så mange som muligt hænger op.

7.

Kør træblokken ned med en gummibåd med to eller tre faste slag for at frigøre chucken fra pressen. Lav blæserne så lige ned som muligt for at undgå at bøje spindlen.

Borpresser har mange nyttige funktioner. Udover at være det eneste værktøj, der kan levere perfekt lodrette huller med præcis dybde, kan den også bruges til at betjene slibespindler. Fra tid til anden må borepresschucks udskiftes eller byttes ud for at rumme specialværktøj. Fjernelsesprocessen er anderledes end for en håndholdt boremaskine.

Anden Artikel

Sådan kører du en tegelsave
Typer af roterende trefasetransformere
Sådan Remodel Små soveværelser
Værktøj til fjernelse af afstivning fra indvendigt i bruseren
Håndværktøj til metal
Badeværelse Forfængelighed Skab Installationsvejledning
Typer af skuffeskinner
Sådan tegner du en udendørs gårdhave
Sådan justeres køkken hængsler
Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
Sådan laver du en garagehylde
Hvordan man laver et hovedgærde med hylder
Sådan Lay Pine Gulvbrædder
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Hvordan man laver cementstræk
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
Sådan Wire en anden Breaker Box
Den bedste måde at isolere et hus på
Hvordan man designer et betongulv
Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter