Sådan Stak Oak Gulve Sort

Sådan Stak Oak Gulve Sort 

1.

Slip afslutningen af ​​egetræsgulve med en stor gulvslibemaskine. Hold langsomt sanderen bevæger sig frem og tilbage, mens du dækker gulvområdet. Lad sanderen sidde for længe på ét sted vil medføre dips og generel ujævnhed i gulvet.

2.

Støv gulvet og væggene grundigt. Støv støv, der kan have samles på persienner, radiatorer, trim eller hylder, da dette støv kan falde og slå sig ned på pletten, når du anvender det.

3.

Bland rent vand med en lille mængde denatureret alkohol i en sprøjteflaske. Sprøjt gulvet, et lille område ad gangen, og tør det sprøjteområde af med en fugtig, ren kludfragment.

4. < / p>

Hæld den oliebaserede ibenholtsfarve i en spand (eller i beholderbeholderen på gulvflaskeapplikatoren, hvis den har en), og anbring pletten som om du langsomt og forsigtigt skubber en skubbe. Arbejd fremad i en lige linje med applikatoren, der går fra den ene ende af rummet til den anden, inden du starter en anden lige vej, der berører det nyfarvede skår. Tør overskydende plet hurtigt af med en ren kludskram.

< p>

Tips og advarsler

 • Lad pletten tørre i mindst 24 timer og helst 48 timer før du går på gulvet. Mørkere plet tager længere tid at tørre.
 • Når man sliber gulvet, og hvornår påføring af pletten, brug gummihandsker, øjenbriller og åndedrætsværn. Det er også vigtigt at have ordentlig ventilation, brug vinduesventilatorer som udstødning til træstøv og dampe under arbejdet.
 • Mørke trægulve kan gøre et værelse udstråle en følelse af raffinement og elegance. Før du farger dine egetræsgulve, tager du højde for graden af ​​trafik i dit hjem og mængden af ​​vedligeholdelse du er villig til at sætte i. Jo mørkere dine trægulve er, desto mere vil de udvise støv- og snavsakkumulering som såvel som ridser, gylle, bukser og afslutte ufuldkommenheder.

  Anden Artikel

  Sådan installeres Låsning af trægulve
  House Cladding Ideas
  Omkostninger ved slab vs Kælder
  Sådan Soundproof et værelse billigt
  Sådan installeres terrassedørskærme
  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft
  Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Sådan Skraber Popcorn Off A Ceiling
  Sådan laver du dine egne madopbevaringshylder
  Grønne måder at lave elektricitet på
  Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
  Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
  Sådan opretter du en udvendig døråbning
  Sådan justeres Starrett Micrometers
  Sådan Stain Beton Mursten
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Travertin Vs. Kalksten flise
  DIY: Badeværelse maleri