Sådan Stain Beton Mursten

Sådan Stain Beton Mursten 

1.

Undersøg mursten for at afgøre, om du kan plette dem med det samme, eller hvis overfladen kræver etsning først. En grov tekstureret overflade vil tage pletten godt, men en glat murstenoverflade skal ætses, så pletten absorberes i betonen.

2.

Påfør en ætseløsning til beton mursten overflade. Bland opløsningen i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger i en plastikspand til konsistensen af ​​en tynd pasta. Bør opløsningen på overfladen af ​​mursten. Oprethold fugtigheden af ​​opløsningen ved hjælp af en pumpesprøjte til tågevand på overfladen. Lad opløsningen sidde på mursten i 45 minutter for at skabe en ætset tekstur på betonstenene, der absorberer pletten.

3.

Rengør mursten med en pH-neutral betonrenser for at neutralisere og fjerne ætseløsningen. Skyl murstenene efter rengøring og rengør derefter overfladen igen. Fortsæt rengørings- og skyllecyklusen indtil rengøringen stopper boblende, når den påføres mursten, hvilket tyder på, at du har fjernet ætsningen fuldstændigt Vent i 24 timer for murstenene til at tørre.

4.

Fyld sprøjten med betonfarve. Vælg den brede sprøjteindstilling på dysen og sprøjt derefter murstenene med pletten , begynder i et hjørne og arbejder dig over overfladen til modsat c Orner. Brug lige slag, når du anvender pletten, pas på ikke at samle pletten på et sted. Lad pletten tørre på murstenene og afsløre farven. Tørretiderne varierer afhængigt af vejrforhold og temperatur og kan tage op til fire timer.

5.

Anvend et andet lag plet hvis det er nødvendigt. Yderligere frakker vil skabe en dybere farve. Vent 24 timer for pletten at tørre efter den sidste frakke.

6.

Sprøjt på et lag af betonforseglingsmiddel ved hjælp af pumpesprøjten for at forsegle farven og beskytte mursten fra forvitring. Vent 24 timer inden du bruger overfladen.

Betonsten tegner sig over tid og taber vitaliteten af ​​deres farve på grund af virkningerne af vejr og direkte sollys. Blegede betonsten gør en struktur til at være gammel, slidt og snavset, uanset hvor ofte du rengør mursten. Selv flade grå mursten er berørt. Tilbagevenden af ​​virkningerne af sollys og vejr er dog muligt gennem farvning af murstenes overflade. Uanset om det er en gårdhave eller en væg, kan du oprette en overflade, der ser næsten ny ud, forbedrer den gamle farve af dine betonsten eller tilføjer en ny farve. Med de rette værktøjer er processen hurtig, og resultaterne vil Tilføj til udseendet af din struktur straks efter færdiggørelsen.

Anden Artikel

Håndværktøjssikkerhed
Sådan vedhæftes et gadebillet til en post
Composite Decking Typer
Sådan skæres mursten til en pejs
Sådan installeres indbygget lys nedenunder
Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe
Typer af elektriske neglepistoler
Typer af Drill Chucks
Sådan holder du huset køligt om sommeren
Stil af Backsplashes
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Maling gamle fliser
Fremgangsmåde til opbygning af en rummur
Sådan udskiftes en beskadiget undergulv med krydsfiner
Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
ADA-parkeringskrav
Sådan fjerner du asbeststøv
Sådan Hang Wall Liner
Sådan laver du Holland Pavers
Opbevaring Ideer til hylder