Køkkenudvidelsesideer

Køkkenudvidelsesideer  Opbygning af køkkenforlængelse er en stor virksomhed. Det er dyrt og tidskrævende, men du vil skabe et bedre arbejdsområde til din familie. Hvis du har boet i huset i et par år, vil du vide, hvad der skal ændres i det nuværende køkken. og gætte de formål, du vil bruge udvidelsen til, kan være sværere.

Greenhouse

Opbygning af et køkkenudvidelse er den perfekte mulighed for at tilføje haveplads til dit køkken. Tilføj hævede senge langs væggene for at dyrke en bred vifte af frugt og grøntsager. Tag det et skridt videre, og tilføj en grå vandmadre for at filtrere dit vaskevand, så det kan bruges til at plante planter eller skylle din toilet. Tilføj glasvægge eller et tag for at give det ekstra lys og varme, der er nødvendigt for at vokse planter indenfor.

Spis-i spisestue

Opret en spisestue i din køkkenforlængelse. Tilføj kun borde og stole til at lave et spiseplads. Drej din køkkenplade i en bar ved at tilføje afføring på anden side. Få diner til at føle sig retro ved at tilføje '80'erne memorabilia, der husker gammeldags di

Opbevaring

En almindelig klage over køkkener er ikke nok lagerplads. Ved at opbygge en køkkenudvidelse kan du planlægge mere lagerplads. Tilføj et pantry stil skab til at gemme al din mad og redskaber, der ikke bruges hver dag. Placer en flydende ø enhed i midten af ​​rummet; Dette vil tilføje ekstra opbevaringsplads og mere arbejdsflade til at forberede mad.

Indendørs udendørs

Tag indendørs udendørs ved at opbygge en køkkenudvidelse i vinterhave. Dette gør brug af haveplads, som du har til rådighed, og ved at installere en døråbning, kan du bevæge dig frit fra køkkenområdet til udefra. Forbered måltider inde i køkkenet for enten at nyde inde i vinterhaveforlængelsen på en regnvejrsdag eller udenfor i solskin.

Anden Artikel

Hvor langt skal isolering understøtte, spredes adskilt?
Hvordan man bygger et hus ud af genanvendte materialer
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Hvordan man går grøn med apparater
Typer af Foundation Slabs
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Mudroom Floor Ideer
Elektriske udskæringsværktøjer
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Sådan Lay Pine Gulvbrædder
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
Projekter til Home Makeover
Sådan installeres boliger
Sådan installeres Armstrong Laminatgulve
Konstruktion Impact Tools
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
DIY Isolerende et loft