Kan keramisk flise blive farvet?

Kan keramisk flise blive farvet? 

Keramiske fliser

Keramiske fliser begynder som ler, der passer ind i forme for at gøre dem til den rigtige form. De bliver så fyret for at hærde dem og give dem den form, de holder for resten af ​​deres brugbare liv. Dette gør keramiske fliser meget ligner sten, selv om de er tyndere og mere skrøbelige.

Glasur

I stedet for at blive malet eller forseglet efter at være fyret, er keramiske fliser glaserede. Et lag glasur lægges over flisen, inden det placeres i ovnen. Glasuret bages derefter i lejens overflade, hvor det blokerer det porøse materiale og gør overfladen glat og blank. Glasur er også brugt til at give keramiske fliser farve. Disse glasur er grunden til, at keramiske fliser så pletbestandige.

Grout

Grout er stoffet, der bruges til at fylde de tomme mellemrum mellem fliserne. Det kan enten være slibet eller glat, men fuger bruges på keramiske fliser er generelt slibet for ekstra holdbarhed. Denne fugemasse er ikke beskyttet på samme måde som glaserede fliser, så det kan farves meget lettere. Grout mørkere faktisk over tid, fordi det er så modtageligt for fugt og støv i luften. Tætningsmidler bruges til at beskytte fugemadder.

Mould

Glasur på keramiske fliser beskytter dem mod almindelige spild, der ville have farget mere porøst materiale. Normale pletter bliver let rengjort på flise. Imidlertid er de stadig modtagelige for andre typer farvning, især dem der skyldes skimmel og mugg. I brusere begynder formen ofte i fugerfliserne og arbejder derefter på arbejdet på tværs af flisen. En damprengøring eller stærk rengøringsmiddel kan normalt fjerne almindelige badeværelsesstøbninger på glaserede fliser.

Positiv farvning

Keramiske fliser kan kun farves af ejere, hvis flisen ikke er glaseret. Den glasur, at keramiske fliser naturligt beskytter dem, og tillader ikke nogen kunstneriske pletter. Hvis fliserne ikke er glaserede, skal de alligevel forsegles, og boligejere har mulighed for at anvende deres egne pletter. Grout kan også farves, og det er almindeligt at plette fuger en mørkere farve for at matche nye fliser planer. Keramiske fliser er populære blandt husejere til udsmykning af gulve, bordplader og vægge i køkkener eller badeværelser. Keramiske fliser har flere fordele. Det er billigere end sten muligheder, men er af højere kvalitet end vinyl muligheder. Det varer lang tid og har også mange forskellige farver og design muligheder. Mens nogle typer keramiske fliser kan farves, er de generelt beskyttet mod de fleste typer pletter.

Anden Artikel

Hvad er meningen med Sikkens?
Badeværelse Remodel Checkliste
Håndværktøjssikkerhed
Bambus Gulvbelægning u0026 Vand
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør
Sådan Remodel en Backsplash
Radiant Opvarmning Problemer
IBC Midlertidige Bygningskrav
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
Installation af skifervægskabel
Billig Køkken Remodeling Idéer
Sådan installeres spansk flise
Hvordan man designer et betongulv
Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
Omkostninger ved maleri Vs. sidespor
Mobile Home Deck Ideas
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding