Gym Floor Options

Gym Floor Options  Der er mere end en type gym-gulv mulighed. Når du vælger gulv til et motionsrum eller andet atletisk rum, skal du overveje kvalitet, modstandsdygtighed og langsigtet holdbarhed samt omkostninger. Investering i enhver form for rekreative område er en stor beslutning, men ikke overvældende, hvis du har en god liste over muligheder.

Hårdttræ

Typisk er gymnasier i skoler og kirker trægulve. Løvhave træningsgulve er et godt valg med korrekt polstring; De er dog sårbare for vandskader og ridser. Trægulve kan modstå flere forsøg på refinishing før udskiftning.

Gummi

Gummi gymgulve er et populært valg for træningsgulve. Denne type gulv er behagelig at gå og løbe på grund af dens polstring. Massivt gummi gulve understøtter gymudstyr og er ekstremt slidstærkt. Det kommer som et rulle eller som sammenlåsende fliser, og det er let at installere og holde rent.

Polyuretan

Polyurethan er stærk og langvarig, men dyr. En gummiunderlag sættes ned og derefter hældes polyurethan i lag, hvilket gør gulvet til en fremragende støddæmper. Pigment kan tilføjes til toplaget, hvilket giver mulighed for forskellige farver og design. Denne type gymnastiksal er typisk brugt til store områder som professionelle basketballbaner.

Skum

Skum er billig og kommer i en række sammenlåsende farverige fliser. Skum giver en pude ligesom gummi gør, men skum er ikke så holdbart som gummi. Skum gulv er en god mulighed for et hjem gym. Vær forsigtig, når du bruger bestemte typer sko på skumgulv, da det nemt kan rive.

Anden Artikel

Beton Gulvbelægning DIY
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Hjemmelavet vandkraft
Billige boligindstillinger
Sådan installeres keramisk flise på en kælder gulv
Hvordan man opbygger og designer et værelse
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Liste over værktøjer til byggeri
Ideer til en to-bil garage
Køkkenventilation
Award-Winning Porch Ideas
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Handicappede krav til toiletter
Dørinstallationsinstruktioner
Brusebad Design Indstillinger
Typer af Drop Ceiling Fliser
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan fjerner du Gorilla Lim fra hud og træ
Hjemmelavede indendørs brænderække