Gulvstøbning ideer

Gulvstøbning ideer  Uanset om du passer på en ny etage eller reparerer en gammel, skal du vide, hvilken type gulvstøbning der er til rådighed for at udføre jobbet korrekt. Gulvstøbning leveres i mange forskellige former og størrelser, hvilket giver dig en bred vifte af gulvstøbning ideer.

End Cap Molding

End cap formning, også kendt som kvadratnæsestøbning, slutter sig til to gulvmaterialer, der er forskellige typer , som giver mulighed for en hurtig installation, fordi du ikke skal tage tid til at slå to gulvtyper fra ende til ende. Du kan også bruge den i områder, hvor der ikke er behov for et ekspansionsgab, men hvor du vil have gulvet til har et æstetisk blik mod områder som dørsporing og vægge.

Trappestøbning

Trappefodstøbning bruges på trappekanter og landinger, hvilket giver en afrundet kant til trappen eller landing og glatning af den færdige ledninger Denne type formgivning tilbydes som overlappende eller fladstøbning.

T Støbning

Brug T-støbning på områder, hvor to gulvmaterialer mødes i samme højde, som tilslutningsrum. Denne støbning er ikke svært at installere og giver et professionelt kig på dit gulv. Men det er im

Reducer Molding

Reducer molding er den formgivning, der skal bruges, når du vil forbinde to etager, der ikke er i samme højde. Denne støbning er det bedste valg, når du går i to etager lavet af forskellige materialer; Det skaber et flot og professionelt udseende.

Kvartalsrundformning

Hvis der er et ekspansionsgab mellem kanten af ​​gulvet og væggen, er kvartstøbning den formgivning, der skal anvendes. Kvartalsrundstøbning forklæder hullet og giver et færdigt udseende til gulvet. Denne form for gulvstøbning anvendes ofte med en dekorativ formstøbning til æstetiske formål.

Anden Artikel

Bordplader til køkkenøerne
Sådan Skærer En Stucco Wall
Hvordan man designer en indgangsdør
Sådan laver du flise til loftet
Typer af Udvendig Trim
Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure
Hjemmelavet Shake Siding
HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Konstruktion Collaboration Tools
Sådan skæres en Formica Counter Top
Hvordan man laver et rampe for skatere
Tub Rengøringsværktøjer
Typer af vægstrukturering
Sådan dækker Laminat Bordplader
Solar Power Assisted Houses
Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
Travertin Vs. Granit bordplader
Sådan opsætter du en stige
Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner