Flise vs. Komposit træ gulv

Flise vs. Komposit træ gulv 

Flise

Fliser er firkantede sektioner af materiale som regel ikke mere end en fod i bredden, der ligger på gulvet med klæbemiddel. Sprækkerne mellem fliserne er udfyldt med fugemasse, så flisen forbliver på plads og overfladen er glat. De mest almindelige muligheder for gulvfliser er sten, keramik og vinyl. Disse gulve er nemme at rengøre og langvarige, men de dyrere stenversioner kræver pleje og vedligeholdelse. En god glasur eller fugemasse er typisk nødvendig for at beskytte fliser.

Komposit

Sammensat træ er et træmateriale, der er lavet af genanvendte træfragmenter og undertiden plastkomponenter. Dette kompositmateriale anvendes ikke som selve gulvfladen. I stedet er et laminat eller finer placeret over kompositet ved hjælp af klæbemiddel. Dette laminat kan efterligne mange forskellige typer træ- og træmønstre. Udført træ er en dyrere form, der bruger strimler af ægte hårdttræ over en laminatoverflade.

Brug

Fliserne er ekstremt slidstærke, og keramiske eller stenfliser vil normalt vare i huset. Vinylflise vil derimod typisk vare 10-15 år før det skal udskiftes. Sammensatte trægulve med laminat har omtrent samme levetid, da de kan bøjes og bæres nemmere end rigtigt hårdt skov. Konstruerede skove vil vare længere med deres strimler af ægte træ og et godt forseglingsmiddel for at beskytte dem.

Installation u0026 amp; Omkostninger

Installationsarbejdet kan variere, men fliser tager normalt mere arbejde end komposit træ. Flise skal lægges stykke, mens laminatet over komposit træet kan installeres meget hurtig, hvilket fører til mindre arbejdstimer og mindre samlede omkostninger. Flise kræver også flere materialer, med både fugemasse og fugemasse. Laminat og sammensatte omkostninger til materialer alene har tendens til at forblive omkring $2 til $4 en kvadratfod, mens fliser ofte koster 4 til 8 dollar pr. Kvadratfod.

Hybrider

Sammensat træ og flise kan nogle gange være det samme. Visse typer af kompositmaterialer er faktisk fliser, der kan arrangeres i forskellige mønstre, som hjemmeejeren ønsker. Disse fliser har ikke brug for fuger, men de har også den begrænsede levetid for vinyl eller laminat stykker. Flise og kompositmaterialer er begge muligheder for boligejere at dække deres gulve. Medmindre fliserne er tunge granitsten, kræver de begge generelt den samme type undergulv, men de er to meget forskellige materialer. En erfaren do-it-yourselfer kan muligvis klare et flisearbejde, især med enkle fliser som vinylversioner, men komposit træoptioner kræver normalt en ekspert til korrekt installation, baseret på den type træ, der anvendes.

Anden Artikel

Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
Spånplade Vs. Træ
Tile Countertop Options
Hvordan man laver kælderhyller
Instruktioner til installation af trægulve
Gulvfliser Værktøj
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Hvordan man male et gym gulv
Sådan Hang Wall Liner
Typer af svejseslam
Wire Cutters u0026 Sikkerhed
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Vandtæt Gulvmuligheder
Home Design Alternativer til en Garage
Sådan installeres en skorstensflue til en brændeovn
Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang?
Granit Tile vs Slab
Pris sammenligning af bambus gulv og kork gulv
Bosch Router Instruktioner
Hvordan man laver travertinfliser