Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise

Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise 

Flise

Flise består af tre grundelementer: klæbemidlet, fliserens materiale og fugemasse. Klæbemidlet bruges til at binde fliserne til gulvpladerne under, med stenfliser, der kræver de mest kraftfulde klæbemidler. Materialer kan variere - keramiske fliser er lavet af hærdet ler, for eksempel, mens stenfliserne omhyggeligt skæres med stykker af marmor eller granit. Fugen er kittens brug for at udfylde mellemrummene mellem fliserne. Det er normalt lys i farver til keramiske fliser og mørkere til stenfliser.

Keramisk

De billigste typer keramiske fliser koster kun omkring $1 pr. Kvadratfod, men priserne kan gå helt op til $20 en kvadratfod , især hvis flisen er håndlavet. Priserne for alle materialer er typisk mellem $6 og $8 en kvadratmeter. Porcelænfliser, en lignende version, koster typisk et par dollars mere. Installationsomkostninger er normalt omkring $5 til $10 pr. Kvadratfod og tilføjer på flere tusind dollars til et stort projekt.

Stone

Stenplader er generelt dyrere end keramiske versioner. De billigste stenfliser (ofte skifer) kan kun koste et par kroner pr. Kvadratfod, men det er meget mere sandsynligt, at stenflise vil koste flere dollars mere pr. Kvadratfod, som et lignende keramisk projekt. Forseglet og brændt stenflise kan også øge omkostningerne. Installationsomkostningerne forbliver de samme, dog mellem $5 og $10 pr. Kvadratfod.

Installation

Installationspraksis bestemmer en stor mængde af flisekost. Keramiske fliser kan fx installeres i et mosaik design, en mere kompliceret proces ved hjælp af små fliser, der kan koste mellem $3 og $25 en kvadratfod. Sågning og formning af keramiske fliser eller sten er en besværlig proces og vil også øge installationsomkostningerne hurtigt.

Tilføjelser

Hvis flisen installeres over en simpel undergulv ved brug af et normalt klæbemiddel, skal priserne i høj grad være upåvirket . Men hvis et komponentsystem installeres på samme tid, vil dette hæve prisen betydeligt. For eksempel vil et varmesystem, såsom strålevarme installeret under flisen, koste mindst $1000 mere for et 10-til-10-fods badeværelse. Flise er et populært valg for badeværelser, køkkener og andre områder i hjemmet. Det er relativt nemt at vedligeholde, og de hårdere typer af fliser har en fremragende levetid, som normalt varer så længe huset selv. Lægning af fliser kan være dyrt, hvis flisen bruges af høj kvalitet, men priserne varierer generelt ud fra materialer og hvem der installerer fliserne. Selvfølgelig vil et større område være dyrere at lægge end en lille sektion.

Anden Artikel

Sådan tilføjes fliser til køkkenbordene
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Mortar Mixer Hjælp
Tricks af Trade for Hanging Drywall
Idéer til Back Splash med Volga Blue Granite
Sådan opsætter du en stige
Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
Projekter til Home Makeover
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Hvordan man opbygger stenvægge
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Badeværelse udstødningskrav
Sådan laver du et rip hegn
Sådan fjerner du grout fra skiferfliser
Granit bordplade muligheder
Stucco Painting Tips
DIY VVS til en håndvaske
Sådan installeres en flise medaljon