DIY Epoxy Garage

DIY Epoxy Garage 

1.

Skraber eventuelle fastklemte affald på gulvet i din garage med kanten af ​​en flad skovl. Skru af snavs og støv med en kost.

2.

Tape beskyttelsesdækslet på bunden af ​​væggene og på bundpladerne for at beskytte dem.

3. Bland en rengøringsopløsning af en affedtningsmiddel / garagen gulvvaskemaskine og vand i en spand, efter anvisningerne på renseren. Hæld løsningen på garagen gulvet og skrub det med rengøringsopløsningen ved hjælp af effektskrubberen. Skrub tætte områder, hjørner og langs væggen med håndbørsten. Skyl gulvet med en haveslange og vand.

4.

Bland 10 dele vand sammen med 1 del muriatsyre i en spand. Hæld løsningen på garagen gulvet og skrub det i gulvet med strømkværleren. Brug den langbehandlede børstebørste i de områder, som du ikke kan nå med effektskrubberen.

5.

Skyl garagen med vand fra havsslangen. pads fra kraftskrubberen og skyll dem af. Udskift dem og skrubbe garagegulvet igen med vand. Gør dette nogle få gange, og lad gulvet tørre.

6.

Hæld hærderen i maling fra epoxykitet, omrør det konstant med malestikken. Efter at have ladet kombinationen sidde i 30 minutter, skal den blive epoxy, brug den inden for de næste to timer.

7

Hæld epoxyen i en malingrulle. Dyk pensel i epoxyen og mal gulvets kanter. Rul malervalsen i epoxyen til at belægge den. Mal resten af ​​gulvet med en lang håndteret malerulle. Komplet maleri og lad det tørre i 72 timer.

Tips og advarsler

 • Vælg en dag til at anvende epoxyen, når temperaturen er mellem 50 og 80 grader Fahrenheit, og når vejret er tørt. Dette vil bede epoxyen tørre hurtigere.
 • Muriatsyre kan forbrænde din hud og øjne. Brug altid gummihandsker, beskyttelsesbeklædning, beskyttelsesbriller og gummistøvler, når du arbejder med muriatsyre.
 • Epoxy er et godt dække til din garagegulv. Det giver en beskyttende belægning, der er holdbar, nem at rengøre, modstår olie og fedtpletter og kan modstå varmen fra dine bildæk. Den er tilgængelig i en række farver, så du kan matche den til andre farver omkring dit hus. Se efter et epoxy kit, der følger med både maling og hærder. Når hærderen er blandet med malingen, bliver den til en tyk epoxy. Forberedelse er den største del af dette projekt, men du skal kunne færdiggøre din garagegulv inden for en weekend.

  Anden Artikel

  Hvordan man designer en dagpleje
  Gummi Gulve Fordele og ulemper
  Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
  Hvad er eksponeret Aggregate?
  Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
  DIY: Loftfliser
  Sådan glasfiber en boks
  DIY Patio skridt
  Sådan måles og skæres støbning
  ADA Elevator Håndskinne krav
  Sådan konverteres et hjem til solenergi
  Sådan erstatter du brusebad
  ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
  Tømrerværktøj
  Trin-for-trin vægindramning
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Typer af badeværelse bordplader
  DIY: Rådgivning om lægning af linoleum
  Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
  Sådan installeres vægfliser i et badekar