Coping Saw Safety Rules

Coping Saw Safety Rules  Coping saws, der bruges til at se små stykker i materialer som træ, plast og laminat, kræver sikker håndtering. For at forhindre skade følger fagfolk strenge sikkerhedsretningslinjer, når de bruger dem. Dette økonomiske værktøj indeholder et smalt hærdet stålblad - sikkerhedsregler for håndtering af kniven skal være i fronten af ​​brugerens sind.

Brug sikkerhedsbriller

Beskyt dine øjne med sikkerhedsbriller, når ved hjælp af coping sav. Ifølge Gary Katz i sin 2001 bog, 'Trimwork Made Easy', er sikkerhedsbevidste fagfolk afhængige af personlige værnemidler (PPE) for at forhindre personskader og dødsfald. Når professionelle bruger copsave til små udskæringer i døråbninger eller trævinduer, bærer de altid sikkerhedsbriller som en del af deres professionelle gear. Sikkerhedsbriller forhindrer skår af træ og støv fra at komme ind i dine øjne.

Brug skede eller holster

Når du bærer håndsagen, skal du lægge den i en kappe eller hylster for at undgå at blive skåret ved et uheld, rådgiver maine.gov Hånden Tool Safety Guidebook. Tænderne i copingsagen, mens de er korte, er meget skarpe. Hvis du bærer det i en kappe eller hylster, beskytter du dig, hvis du falder, mens du bærer håndsagen.

Hold hænder u0026 amp; Objects Away

Coping saws har skarpe, indstillede tænder, der skærer en 'kerf' eller vej ind i objektet, som du savner, ifølge Woodworking Project. Undgå at røre tænder på håndsagen. Hold objekter, der ikke skæres væk fra saven. Når du holder den genstand, du skærer, skal du holde dine hænder og fingre væk fra tænderne.

Hold det i god stand

Brug ikke en håndtag har splinter på håndtaget. Brug ikke en håndtag, der har et løs blad. En håndtag, der har et kedeligt blad eller tænder, der mangler eller bøjes, må ikke bruges. Kopiering af sag er økonomisk, 2010 priserne løber fra $3 til $8. Udskift enhver håndtag eller håndtering af savklinge ikke i god stand.

Olie sågen

Olie håndteringsværktøjet efter hver brug, anbefaler håndværktøjs sikkerhedsguiden. Brug altomfattende smøremiddel til at sætte et par handsker til industriel styrke og følg Smøremiddelretningerne til at påføre det på savens tænder.

Anden Artikel

Tips til isolerende Crawlspace Walls
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Hvordan man laver cementstræk
Sådan skæres Door Trim
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Tips om at gå grøn på skolen
Sådan installeres Låsning af trægulve
Sådan installeres laminatgulv over linoleum
Typer af grønne hjem
Sådan Stain A Maple Floor
Marble Backsplash Ideer
Fare for hydrogen
Wall Maleri Idéer til et Stue
DIY glasfiberbruser
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
Sådan installeres Vinyl Home Flooring
Texas Septic System Regulations
Drainback Vs. Lukket Loop Solar Termisk
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas